tiistaina, kesäkuuta 10, 2008

Jalkapalloa ja maksamakkaravoileipiä

Täällä katsotaan futista. Katsomossa istuu viisi äijää ja hihkuu ja kiroilee. Tasapeli edelleen. Seuraavat viikot tää on nyt tätä.

Oltiin pitkästä aikaa tänään ruotsalaisen mammaryhmän kanssa, sää oli vähän epävakaa mutta päädyttiin silti piknikille. Tajusin vasta eilen, että viime ajat ollaan tosiaankin pyöritty suomalaisen mammojen ja lasten kanssa. Tälle viikolle kaikille päiville on sovittu treffit ruotsalaisten kavereitten kanssa, joten Veralle tuleekin oikein poikkeuksellinen annostus isänkieltä.

No mammaryhmä yhteen ääneen suositteli leverpastej-voileipiä. Kun mielipide kerta oli näin yhtenäinen, kokeilimme siis maksamakkaravoileipää illallisella. Tytön naama oli aika rutussa ja kitinää kuului sen jälkeen loppuilta. Kävin illalla jumpassa (body pump, huomenna tulee olemaan kaikki paikat kipeinä..), ja kuulin sitten, että sillä aikaa oli a) kaaduttu pöydän kulmaan ja b) oksennettu. Oksennuksen jälkeen oltiin kuitenkin iloisia ja normaaleja. Nyt sitten ihmettelen, johtuiko oksentaminen pöydän kulmaan kaatumisesta vai maksamakkarasta? Mutta eikö oksentaminen joka tapauksessa ole hyvä asia?

Maali! Huhhuh täällä huudetaan. Zlatan. Minunkin varmaan pitää siirtyä tv:n ääreen.

... jo toinen maali. voi härreguud. Mun veikkaus 2-1 Ruotsille näyttää jo mahdolliselta, koko muu jengi uskoi Kreikkaan (siis mitä ruotsalaisia sellaiset edes on??).

Ei kommentteja: