perjantaina, kesäkuuta 13, 2008

Karhunpoika sairastaa

Mun pikku tyttö on ihan hirmu kipeä. Oksentaminen alkoi eilen illalla, jatkui yöllä ja aamulla. Päivän aikan nousi kova kuume ja tyttö on ihan kanttuvei. Nukkunut ja torkkunut koko päivän. Ihan kamalaa katseltavaa. Ei ole ollenkaan tottunut tämmöiseen, Vera kun on ollut kovasti terve tähän mennessä, sitä pääsiäisenä saatua mahatautia lukuunottamatta.
Käytiin lääkärissä, kun pelättiin sitä aivotärähdystä; lääkäri kuitenkin vakuutteli, ettei ole syytä huoleen vaan kyseessä on todennäköisesti ihan tavallinen vatsatauti. Nyt sitten vaan kestetään ja toivotaan, että pian olo olisi jo parempi. Illan työpaikan kesäjuhliin menokin on jo peruttu.

Nyt vieressä makaa tulikuuma pieni kekäle.

4 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

No voi teitä!! Voimia ja halauksia pikku-Veralle! Kyllä sitä on äidin sydän sykkyrällä, kun oma lapsi on kipeänä.

-lea kirjoitti...

Pikaista paranemista pikkuiselle!
Pienten sairastaminen on rankkaa. Onneksi toipuminen tapahtuu yleensä yhtäkkiä ja leikki jatkuu taas niinkuin ei oltaisi oltukaan kipeitä.

Anonyymi kirjoitti...

Pikaista paranemista täältäkin! Olemme juuri tulleet takaisin lomalta jääkaappi kylmään Bergeniin, hrrr. Lähetämme Veralle vilvoittavan halauksen ;-) Voimia!

Tukholman tyttö kirjoitti...

Minttu ja whatsover, kiitos toivotuksista! Vielä ollaan kipeitä mutta toivottavasti jo parempaan päin. Jos vaikka huomenna niin ruoka kuin leikkikin jo maistuisi taas.

Berger, kiitos sinullekin! Toivottavasti teillä oli ihana loma!