sunnuntaina, helmikuuta 01, 2009

Taudista toiseen

Torstaiyönä iski Veralle kauhea oksennustauti, tavaraa tuli niin että sänky lainehti. Huhhuh, sellaista sotkua ei ole ennen nähty. Siinä tuli puurot ja marjat ja maidot ja kaikki päivän aikana syödyt pöperöt. Johan tässä reilu viikko kerettiinkin olla terveinä... Tämä on nyt sitten sitä päiväkotielämää varmaankin! Hämmästyttävän hyvin meillä toisaalta oli syksy sujunutkin ilman mitään tauteja. Nyt sitten kuukauden sisään kaksikin pöpöä.

Ja perjantaille oli lennot Helsinkiin, siinähän sitten perjantaiaamuna mietittiin, että mitä tehdään. Päätettiin kuitenkin lähteä; muuten viikonloppusuunnitelmat menivät sitten hiukan uusiksi. Vera lensi J:n kanssa kaksistaan päivällä ja itse tulin illalla töiden jälkeen. Taksiin oli oksennettu myös, kyllä siinä mietti että kaikkeen sitä lapsensa rassun laittaa... Vera ei tosin kuulemma ollut ollut asiasta moksiskaan, mutta ei ollut isällä kovin kiva matka. No, Helsingissä on vietetty rauhaisaa eloa mummolassa ja tautikin on jo talttunut. Vielä ei me vanhemmat olla sitä saatu, sitä odotellessa.

Eilen illalla katseltiin euroviisufinaalin loppua, kyllä täällä ollaan valintojen suhteen ajoissa. Ruotsissa ei ole homma edes alkanut, ja siellähän se on todellakin monien viikkojen spektaakkeli. Eipä taida voittoa tulla Suomeen tänä vuonna, sano mun sanoneen...

3 kommenttia:

Pelleriina kirjoitti...

Täällä taas. Meidän muutto sinne Ruotsiin lähestyy. Toivottavasti teillä on taudit selätetty vihdoin. Onneksi pienet ovat reippaita sairastamaan. Meillä on pieni vielä välttynyt suuremmilta taudeilta, yskää lukuunottamatta eikä sekään häntä tuntunut häiritsevän.

Mukavaa alkanutta helmikuuta!

T: Jenni

Anonyymi kirjoitti...

Tiedättehän että lentokone on yksi pahimmista tartuntapaikoista...? Mitenkähän lentokoneen muille matkustajille kävi?

Tukholman tyttö kirjoitti...

Hei Jenni, meillä on vähän epämääräistä oloa täällä, mutta parempaan päin. Milloin teillä on muutto?

Anonymous, noi voi kauhea... eipä ollut tiedossa, muttaa onhan tuo aika loogista. Onkohan koko koneellinen ollut taudissa sen jälkeen?!!