tiistaina, tammikuuta 08, 2008

Ei, tämä ei tosiaankaan ole muotiblogi...

Oltiin tänään Veran kanssa aleshoppailemassa ja ostin Åhlénsilta mustat matalakorkoiset saappaat, joita olin katsellut ja kokeillut jo ennen joulua. Lisäksi ostin vielä saappaisiin sopivat polvisukat, niin kuin nykyään paljon näkee. Ostin myös kevät/syksytakin Zarasta (nykyäänhän ei juuri talvitakkeja tarvitsekaan). Piti ihan poikkeuksellisesti laittaa kuvakin näistä tamineista tänne, mutta saakelin tietokone meni ja hajosi. Ja ne mun kuvat oli siellä koneella. Nyt olen J:n koneella, jossa niitä kuvia ei siis ole. Joten, lyhyeen loppui meikäläisen muotiblogi-viritys-innostus. Tämä lienee taas yksi merkki siitä, ettei tätä tosiaan ole tarkoitettu muotiblogiksi... vähän kyllä harmittaa, kun oikeasti oisin halunnut mielipiteitä niistä. Mutta no can do.

No, kone tosiaan siis hajosi, ja huomenna soitellaan korjaajalle. Todennäköisesti tämä kuitenkin tarkoittaa päivittäistä nettipimentoa. Hui kamala! Siis täällähän on netti, sähköposti ja blogit auki koko ajan... no ensi järkytyksestä selvittyäni voin kyllä todeta, että tekee varmaan ihan hyvää. Voi vaikka lukea niitä kirjoja...

2 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

No voi hitsi!! Koneen hajoaminen on ihan sairaan kurjaa (nimim. "kokemusta on") ja olisi ollut kyllä tosi hauska nähdä kuvia ostoksistasi! Edellinenkin Zaran takkisi on niin NAM! (Käyttäen muotiblogeista tuttua jargonia... ;D)

Tukholman tyttö kirjoitti...

Joo niin on! Nyt on todennettu, että hajalla se on. Eli uusi on hankittava ja siihen asti selvittävä tällä J:n työkoneella. Mä laitan niitä kuvia vielä jossain vaiheessa jos saan kuvat siirrettyä tänne, ehm, ehkä joskus hamassa tulevaisuudessa... kiitos takkikehuista!