sunnuntaina, syyskuuta 09, 2007

Minimi 56

Iiiih, ekat vaatteet on nyt menny pieniksi! Joko se tapahtui? Toisaalta luulin ennen Veran syntymää, että 56 kokoa pienempää ei ainkaan kantsi hommaa ollenkaan, siis eihän sellaisiin 50 kokoisiin kuteisiin voi ikuna mahtua mikään suomalainen vauva.. mutta sitten kun tyttö tuli niin sehän oli siis niin mini - vaikka oikeesti ihan iso vauvaksi - että 50 oli ihan sopiva ja 56 vähän iso ja varsinkin 62 ihan teltta! Mutta nyt siis ne 50 kokoiset ei vaan enää mee.. voi hurrrja. Ekat vaatekappaleet siirtyy komeroon. Ja tiistaina Vera onkin siis jo 6 viikkoa! Iiiiik.

Ja eilen saatiin mekin äitiyspakkaus! Siellä on kaikkea ihanaa tavaraa, ja värit on tosi kivat! Kiitos rakkaat ystävät! Voi niin kivaa, että mekin saatiin se. Ei ne vaan tajuu Ruotsissa, miten mahtava jutska äitiyspakkaus oikeesti on. Ja me siis myös päästiin kummiksi eilen. Niistä kekkereistä laitan vielä kuvan kunhan kerkeän.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Saitko sen pakkauksen suomalaisena äitinä suoraan Kelalta, vai miten sait? Ystävältä, joka ei tarvinnut sitä?

Tukholman tyttö kirjoitti...

Hei utelias, sain pakkauksen ystävältä, joka sai toisen lapsensa eikä tarvinnut äitiyspakkausta. En siis saa pakkausta Kelalta koska en asu Suomessa enkä kuulu suomalaisen sosiaaliturvan piiriin. Mutta onneksi siis sain sen ystävältä!

Minttu kirjoitti...

Haastoin sut blogosfääriä kiertävään meemiin. Ohjeet löytyy blogistani! :)