tiistaina, helmikuuta 12, 2008

Yöunet sekaisin

Vera kukkuu ylhäällä, yöunet on sekaisin. Normaalisti neiti menee nukkumaan noin klo 19-20, niin nytkin. Mutta tunnin nukuttuaan tyttö alkoi kitistä ja vaikka mitä yritettiin, uni ei enää tullut silmään. Niinpä siis ollaan oltu hereillä tässä jo kohta pari tuntia. Johtuukohan hampaista, vaiko uusista ruokatottumuksista??

Matkan suhteen päädyttiin taas kerran lentämiseen. Loppuhinta SAS:lla 2 aikuista ja vauva vajaa 2500 kruunua. Veran osuus oli 85 kruunua :) Hassua todella, että lentäminen on laivaa halvempaa, ainakin ne vaihtoehdot mitä itse löysin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei. En voi olla kommentoimatta.. Mutta Vikinglinen alekortilla pääsette koko perhe alle 2000 kr (oikea hinta yli 3000) pääsiäisreissulle.. JOten jos haluatte joskus nauttia laivareissusta, niin suosittelen viikkarin kortin hommaamista. Tosin kyllähän siellä laivalla saa sitä rahaa menemään, joten en sitten teidä loppujen lopuksi onko halpa matka sen halvempi kuitenkaan.... mvh Laura

Tukholman tyttö kirjoitti...

Hei Laura, kiitos kommentista! Hyvä tietää, täytyy varmaan jatkoa silmällä pitäen hankkia sekä Viikkarin että Siljan kortit, voisin kuvitella että laivan pallomeri (kai siellä vielä on sellainen??) on jossain vaiheessa meidän perheessä aika pop :D eli vaikka tällä kertaa päädyttiinkin taas lentsikkaan, niin itse asiassa noita laivamatkoja on varmaan tulevaisuudessa sen verran, että hyvä nauttia nopeista lentomatkoista vielä kun saa! Niin, ja rahaahan laivalla saa tosiaankin aika hyvin palamaan ;)