sunnuntaina, helmikuuta 03, 2008

Uimassa

Perjantaina oli ensimmäinen vauva-uinti. Neiti kellotti vedessä kuin kotonaan, oli kuin olisi aina uiskennellut, vaikka olikin yksi isoimmista vauvoista altaassa. Ensi kokemuksen perusteella siis jatkamme harrastusta, ja seuraava kerta onkin jo huomenna. Kunhan tällä kertaa kukaan edellisryhmän vauva ei kaki altaaseen.. Huomenna toivottavasti itsekin pääsen uimaan, perjantaina en flunssan takia uskaltanut. Hoitelin sen sijaan valokuvaajan tehtäviä. Flunssa ei tosin vieläkään ole ohitse, mutta huomattavasti parempaan päin kuitenkin joten suunnitelmissa olisi päästä altaaseen koko perhe.

2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

toivottavasti flunssa alkaa helpottaa. Vauvauinteja minäkin odotan innolla. Ihan vielä Milena ei kuitenkaan pääse polskimaan. Kunhan nyt saataisiin neidin päivärytmi ensin kunnolla käyntiin.

Tukholman tyttö kirjoitti...

Hei Elina, karsean sitkeä flunssa onkin ollut! Kannattaa tosiaan odottaa vauvauinnin kanssa sen verran, että vauva itsekin nauttii siitä sitten. Mun mielestä 6kk vanhana aloittaminen on ollut hyvä, mutta kyllä varmasti olisi ollut ihan ok aloittaa aiemminkin. Suurin osa meidän ryhmän vauvoista on kait sellaisia 3-4 kuisia.