torstaina, helmikuuta 07, 2008

Koulujärjestelmän viimeisin uudistus

Retour kirjoittaa blogissaan Ruotsin katastrofaalisesta koulusysteemistä ja sen viimeisimmästä uudistuksesta. I sou agree! Uusi arvosteluasteikko tulee olemaan A-F, joista F on hylätty. Hylättyä ei ole ennen saanut peruskoulussa antaa ollenkaan. Parempaan päin siis mennään. Mutta mutta... uudistus on suunniteltu alkavan vuonna 2010. Eli vasta ensi hallituskaudella eli vain siinä tapauksessa, että porvarit pysyvät vallassa. Anna mun kaikki kestää. Vaikea uskoa, että demarit ottaisivat porvarien suunnitelman käyttöön, ja vaikea uskoa etteikö demarit voittaisi - ruotsalaisethan ei siis kestä porvarien valtaa neljää vuotta kauempaa, se pitää vaan tunnustaa. Ja jos vaikka demarit kannattaisivatkin numeroiden (tai kirjainten) jakoa peruskoulussa, viimeistään vasemmistoliiton ja vihreiden mukaan saaminen romuttaa tämän - vasemmistohan vastustaa kaikkia arvosanoja peruskoulussa. Aaaaaaargh. Ja mun lapseni ehkä menee tässä maassa joskus kouluun...!?! Aaaaaargh, tulee nyt jo päänsärky.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

oletko jo kuullut,että demarit haluaa Suomeen "ihmisenä olemisen oppiaineen" kouluihin? Tarkoittaiskohan tuo käytännössä demarina olemisen oppiainetta...hehh

Anna

Tukholman tyttö kirjoitti...

Ei oo totta! Se voisi tulla käytöksen tilalle, siitähän ei täällä saa missään nimessä antaa arvosanaa... tilalle tulee siis: demarina olemisen arvosana, hehhee.