perjantaina, helmikuuta 29, 2008

7 kuukautta ja muutamia huomioita :D

Ostin tänään tohvelit. Viikon on jalkoja palellut, nyt löysin halppistossut. Espanjassa on niin kylmät lattiat (niin kun Italiassakin). Ja lämmintä vettä pitää odottaa ikuisuus, ennen kuin se tulee kraanasta. Hih, kylläpä sitä keksiikin negatiivisia juttuja!

Oikeasti tänään on ollut lämmin ja ihana päivä ja Vera täyttää 7kk! Huomenna tulee kuva.

Karkauspäivä. Ajattele millaista olisi olla syntynyt karkauspäivänä? Synttärit vain joka neljäs vuosi. Lapselle varmana ihan kamalaa!

2 kommenttia:

Mimmu kirjoitti...

Nimenomaan espanjassa minäkin opin käyttämään villasukkia kesälläkin sisätiloissa. Aiemmin en käyttänyt villasukkia kuin korkeintaan kumppareissa, mutta nykyisin en osaa enää olla ollenkaan ilman vaikka ne jääkylmät marmorilattiat ovat enää kamala muisto.

Tuohon aiemmin kirjoittamaasi tv- juontajien pukeutumiseen. Oletko huomannut että ihan samalla tavalla siellä pukeudutaan ihan kaduillakin ja aivan tavalliset ihmiset. Ainakin Malagassa tuntui että olen suorastaan siveydensipuli kun kaula-aukostani näkyi vain kaula eikä napa ja talvella pukeuduin takkiin enkä syvään v- kaula-aukkoiseen neuleeseen.

Tukholman tyttö kirjoitti...

Mimmu, joo villasukat tai tossut on pakko olla! Ei olekaan yhtään ihme, että etelä-eurooppalaiset pitää kengät jalassa sisälläkin. Muutenhan siis varpaat jäätyy!

Nyt näin talvella tuntuu että ihmiset on vähän paksummin pukeutuneita mutta kyllä aikamoisia virityksiä välillä näkee. Täällä muuten tulee tänä iltana Miss Espanja-kisat televisiosta!! Sattuipas osuvasti :)