torstaina, helmikuuta 28, 2008

Huomioita 3 - Etelä-Euroopan televisio

Espanjan televisio jaksaa aina vaan huvittaa ja raivostuttaa, aiheuttaa päivittelyä ja feminististä puoliraivoa. Kuka näitä oikeasti katsoo? Minimittaiseen (isäni sanoisi roiskeläppään), avokaulaiseen mekkoon pukeutuneet nuoret naiset pyörivät tunti toisensa jälkeen jossain mitäänsanomattomassa visailussa pääkanavalla. Italiassa paljon matkanneena olen päivitellyt Raiunon pimu-meininkiä jo ajan sivu. Täällä on ihan sama juttu. Kai näitä oikeasti joku katsoo, ei kai tätä muuten lähetettäisi parhaaseen tv:n katseluaikaan? Tunnustaako näissä maissa joku oikeasti seuraavansa tämmöistä? Ja toisella kanavalla pyörii härkätaistelua. Huhhuh.

Suomessakin tosin järjestetään edelleen missikisoja, joita jopa aika moni suomalainen katsoo. Kyseenalaistetaanko niitä edes? Nuoret naiset pyörimässä uimapuvussa kaiken kansan arvosteltavana. Ja sitten pikkutyttöjen ammattihaave on tulla missiksi. Itku. Koko touhu pitäisi lopettaa aikansa eläneenä. Ruotsissahan ei tietenkään missikisoja ole aikoihin ollut, sehän on täysin naisia halventavaa touhua. Sitä en tosin tiedä, minkä tittelin se Jani Sievisen pimu - tai poliittisesti korrektisti, tyttöystävä - on itselleen napannut kun häntä tituleerataan ruotsalaiseksi missiksi.

ps. olin ajatellut, etten niin kirjoittele täältä lomalta, mutta hitsi kun on niin paljon sanottavaa! Goddammit, tämä nainen ei näköjään osaa olla hiljaa!!!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tää on ihan meidän ilo ja onni, ettet sä osaa olla lomalla hiljaa... ;) Mä ainakin olisin kuitenkin täällä kurkkimassa...

Hauskaa ja aurinkoista loppulomaa!

Tukholman tyttö kirjoitti...

Voi kiitos ratón! Kiva että näitä höpinöitä jaksaa joku vielä lukeakin :D

Norppa kirjoitti...

Sä oot niin oikeessa. Kun järjen kanssa ajattelee, niin miksi, oi miksi, nuorten naisten pitää kävellä korkokengissä ja uimapuvuissa televisiossa toisten katseltavina?

Tukholman tyttö kirjoitti...

Norppa, niinpä. Koska aina ennenkin? Koska äijät haluu tuijottaa? Koska missit on jotenkin idoleita? Koska niille halutaan naureskella? Ei vaan tiedä.

Tänä iltana muuten täällä tulee Miss Espanja -kisat televisiosta! Että niinpä täälläkin. Uskomaton sattumus :)