perjantaina, kesäkuuta 29, 2007

Lomaeloa

Mä en ole tehnyt tänään oikeastaan mitään! Paitsi tämän vuoden ihan vikaviimeisen tunnin töitä kotoa, ja lukenut Irvingin Until I Find You-kirjaa. Mä olen joskus hamassa menneisyydessä tykännyt Irvingin kirjoista ihan hirmusti, mutta nyt viime aikoina en ollenkaan yhtälailla. Ajattelin taas pitkästä aikaa kokeilla, kun tapahtumat sijoittuvat ihan vähän myös Suomeen ja muihin pohjoismaihin. Täytyy sanoa, että aluks musta ko kirja ei kuitenkaan ollut mitenkään erityisen hyvä, mutta nyt olen jo ihan mesessä ja haluan tietää mitä tapahtuu. Tämä tosin 900 sivua kahlattuani. Miksi jotkut kirjoittaa 1000 sivuisia kirjoja??? Tuntuu, ettei niitä oikein jaksa edes aloittaa, kun jo uuvuttaa.

Kävin myös lainaamassa 4 elokuvaa. Ihanaa, että lomalla voi tehdä mitä vaaaaaaan. Vaikka katsoa koko päivän elokuvia :) Tosin yleensä mulle käy niin, että suuruudenhulluus iskee ja lainaan kerralla kauhean kasan leffoja enkä sitten kerkeä edes katsoa kaikkia. Tänään oisi vielä tarkoitus katsoa Letters from Iwo Jima. Pitäiskö sit myös nähdä se Flags of our Fathers, joka on toinen puoli samaa elokuvaa? Se on vaan vissiin niin yltiöamerikkalainen...

Nyt ei muutenkaan ole juuri mitään ohjelmaa ennen ensi keskiviikkoa, jolloin lähdetään lomareissulle Göteborgiin. Siinä meidän tämän kesän matkailu. Vähän harmittaa etten pääse Suomeen ja todella paljon harmittaa, etten pääse mökille, muttei tässä vaiheessa enää uskalla. Lentää ei edes saa ja laivatkaan ei kai oikein mielellään ota, kun tässä mennään kuitenkin jo melkein viikkoa 36.

Göteborgin reissu kestää keskiviikosta maanantaihin; jännittää, että pysyykö tyyppi masussa siihen asti että tullaan takas. Entäs jos se syntyykin Göteborgissa??? J Tukholmalaisena on komentanut, että jalat ristiin siihen asti, että tullaan takas. Se ois kai vähän kun helsinkiläisenä joutuisi synnyttämään Turkuun ja lapsiparka saisi syntymätodistukseensa Syntynyt: Turku-merkinnän :D Pe-ma on vuokrattu auto mutta vielä ei olla päätetty mihin päin länsirannikkoa suunnataan - mulle tärkein kriteeri on, että sairaalaan pitää päästä tunnin parin varoitusajalla.

3 kommenttia:

Kimmo kirjoitti...

Hello M-J!

kyllä, Letters From Iwo Jiman kanssa, mielellään samaan putkeen, pitää katsoa Flags Of Our Fathers. Ne on yhdessä tosi mielenkiintoinen kokonaisuus. Molemmat kertovat saman tarinan, mutta eri puolilta rintamalinjaa, kohtaukset nivoutuvat toisiinsa tosi hienolla tavalla. Tsemppiä masun kantamiseen t. kimmo

Tukholman tyttö kirjoitti...

Kiitos Kimmo vinkistä! Seuraavalla reissulla vuokraamme siis Flags of Our Fathers'in. Samaan putkeen ei nyt kyllä onnistunut... Ehkä katsotaan se tietokoneelta Göteborgin reissulla, vai meneekö siinä hienot kohtaukset sivu suun liian pienellä ruudulla??

Tukholman tyttö kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.