perjantaina, kesäkuuta 22, 2007

Vaunut! Keittiö! Juhannus!

Vaunut tuli eilen. Ihanaa! Jotenkin tuntui tosi konkreettiselta kun kärrättiin niitä kotiin, melkein kuin oisi jo vauva siinä... Tosin mentiin vaunujen kanssa systembolagetin kautta ja kärrättiin vaunuilla olutta ja viiniä, vähän mautonta kyllä...! Vaunut on joka tapauksessa tässä: Teutonia Fun on merkki.

Keittiö valmistui myös! Tosin jääkaappi ja mikroaaltouuni menee vielä vaihtoon, mutta muuten se on valmis. Aivan ihanaa, siitä tuli ihana. Ja nyt vihdoin saa järjestykseen myös lopun asunnon. Kunhan saadaan kamat kaappeihin laitan lopullisia kuvia.

Meidän juhannus menee rauhallisesti ystävien luona Tukholmassa. Saunaan ei pääse, kun ei täällä kellään ole saunoja - se vähän harmittaa. Juuri tultiin katsomasta juhannustangon pystytystä Vasaparkenissa. Kohta aletaan syömään juhannuslounasta silliä ja perunoita.

Hyvää juhannusta!

3 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Hah! Haastoin sut "blogipeliin"! Ohjeet löytyvät mun blogista!

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi, mutta alunperin hedelmällisyyttä julistava juhannuskoristeb on suomeksi JUHANNUSSALKO.

Tukholman tyttö kirjoitti...

Voi apua, niinpä tietysti. Enpä olisi uskonut, että suomenkieliset sanat unohtuvat, mutta ehkä tällaiset epätavalliset sanat joita ei useinkaan tule käytettyä eivät sitten aina muistu oikein mieleen... kiitos korjauksesta!