torstaina, kesäkuuta 07, 2007

Uusi lattia


Meidän keittiö sai tänään uuden laattalattian joka näyttää tältä. Ihan mahtavaa! Vinhaa seurata miten remontti etenee päivittäin. Eikä aika tuu yksinäiseksi sairaslomalaiselle kun on epäselvää ruotsia puhuvista remonttimiehistä seuraa :)
Illalla oli toinen synnytysvalmennus. Nyt pitäis sit olla kaikki selvää... ja sanonko mitä. Mutta ehkä se lutviintuu sit ihan itsestään kun aika on...?

2 kommenttia:

äiti 1972 kirjoitti...

Nauti lomasta! Kun vauva ilmestyy kuvioihin, huomaat varmaan, että lomalla tosiaan oli sitä omaa aikaa ts. saa nukkua milloin nukuttaa ja hoivata ihan itseä ja tehdä kaikkea kivaa. Synnytysvalmennuksesta voi sanoa suoraan, ettei se ainakaan mun psyykeä rauhoittanut yhtään. Mua lohdutti kavereitten kertomukset ja vaikka nyt on kokemusta, silti jännittää, ei kai sille mitään voi. Nyt olen etsinyt netistä tietoa kaikista mahdollisista kivunlievitystavoista, se tieto ei lisää tuskaa:)

Tukholman tyttö kirjoitti...

Mä olen kanssa jo päättänyt että kaikki kivunlievitykset vaan suosiolla peliin, en tosiaan ole mikään "synnytys niin luonnollisesti kuin suinkin" -tyyppi. Mutta ehkä sitä valmistautuu henkisesti vähän paremmin kun käy näillä kursseilla... ehkä :)

Ihanaa on ollut tosiaan varsinkin tämmöisillä helteillä ottaa iisisti.