sunnuntaina, kesäkuuta 24, 2007

Kyläilyä

Tänään tuli 35 viikkoa täyteen, ja viisi viikkoa siis laskettuun aikaan jäljellä... huh, loppu tosiaan lähestyy. Eli maksimissaan 7 viikkoa elelyä vatsa-asukin kanssa. Vähän alkaa kyllä kieltämättä jännittää. Huomenna on seuraava barnmorska, mitataan todennäköisesti verenpaineet ja muut. Olo on ollut suht hyvä sen suhteen, joten luultavasti ainakin rauta-arvot on parempaan päin. Tänään meillä oli massiivinen asunnon järjestely, keittiön organisointi ja kirjahyllyn siivousurakka (pölyjä pyyhitty viimeksi rautakaudella) ja siinä alkoi kyllä vähän heikottaa. Sai J hoitaa hommat loppuun.

Äiti ja isä tuli tänään kylään. Kivaa! Tuleva mummo ja vaari (en tiedä vielä mitkä nimet virallisesti valitsevat itselleen..) toivat kauheasti karkkia, vauvanvaatteita ja IHANAT vauvan tossut, sekä sinappia ja karjalanpiirakoita. Täältä ei saa oikeasti oikeaa kunnon sinappia tavallisesta kaupasta. Huomenna mennään porukalla Ikeaan katsomaan hoitopöytää ym. roinaa. Meinaan olla pois töistä kokonaan.

Tässä kuussa onkin ollut hulinaa, kun on jo kolmas vierailu Suomesta kesäkuun aikana. Kivaa, että tyypit käy. Olenkin valittanut sitä valittamasta päästyä, että kun kukaan ei tule kylään. Joten nyt pitää olla iloinen - ihan heti vauvan tulon jälkeen ei varmaankaan ole kauheasti taas tunkua...

ps. lupaan laittaa keittiökuvan huomenna!

ps2. mut on haastettu elämäni ekaan blogipeliin. Minttu, paneudun siihen viimeistään porukoiden vierailun jälkeen :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täytyykin heti kirjoittaa uuden kommentointimahdollisuuden kunniaksi. :) Moneen postaukseen on aikaisemminkin tehnyt mieli kommentoida, pitäisiköhän käydä niitäkin läpi...?

Sulla tosiaan alkaa viikot käydä vähiin, tsemppiä loppusuoralle! Milloin olet jäämässä varsinaiselle äitiyslomalle? Eroavatko Suomen ja Ruotsin määräykset äitiysloman aloittamisen suhteen?

Anonyymi kirjoitti...

Jee, pääsen kommentoimaan minäkin!! :D

Onnea muuten myös uusille hienoille vaunuille, jotka muistuttavat kovasti myös niitä meidän hankkimia!! Tuntuvat tosi hyviltä!

Ihanaa saada Suomesta vieraita! Itse mietin aina samaa, kun kukaan ei juuri käy :( ja ikävä olisi kova.

Siirsin sut linkkilistassani ulkosuomalaisten blogien kohdalle, se sopi paremmin sinne. :)

Paljon terkkuja!!

Tukholman tyttö kirjoitti...

Voi itku, mä kun olen luullut ettei kellään ole mitään kommentoitavaa ja nyt kävi ilmi ettei tänne ole edes voinut kommentoida..! No, hyvä että ilmeni edes tässä vaiheessa, kiitos Tiitu!

Kiva kun kommentoitte siis. Varsinaiselle äitiyslomalle jään vasta laskettuna aikana eli 29.7., sitä ennen mulla on ihan tavallinen kuukauden kesäloma. Täällä ei ole tosiaan "pakollista" kuukauden äitiyslomaa ennen laskettua aikaa, ja onkin aika yleistä että sinnitellään melkein loppuun asti töissä jottei äitiysloma vähenisi loppupäästä. Itse on kyllä NIIN valmis jäämään kotiin, ajoitus oli loman suhteen tosi hyvä niin ei munkaan tarvitse käyttää äitiyslomapäiviä. Ja monellehan ei sitt jääkään yhtään aikaa olla kotona ennen kuin vauva tulee, kun vauva voi tietty tulla paljon aikaisemmin.

Mites Italiassa on äitiyslomat, milano? Aikalailla lyhyemmät kestoltaan taitavat joka tapauksessa olla.

Kiitos vaunutoivotuksista, ainakin tähän mennessä ollaan tyytyväisiä, tosin vielä ei ole juuri päästy testailemaan käytännössä :) Ainoa mitä vähän miettii, on että jos tulee paljon lunta tai sohjoa liikkuuko pienemmät etupyörät kunnolla... Italiassa ei sellaista ongelmaa juuri liene! Terkkuja paljon sinne!