tiistaina, kesäkuuta 12, 2007

Takaisin töissä

Olin tänään taas töissä, viikon sairasloman jälkeen. Ihan kivaa, vaikka kyllä puolen päivän jälkeen oli ihan poikki. Ihan kummallista, miten sitä voikin niin vähästä väsyä. Ei vaan tajua. Mutta kai sitä pitää vaan hyväksyä, ettei kaikki jaksa samanlailla - muutamakin tuttu oli vielä viikko ennen synnytystä töissä (Ruotsissa ei tartte jäädä äitiyslomalle etukäteen). Ei meikäläinen kyllä tästä päätellen todellakaan kykenisi. Lääkäri nyt kuitenkin sanoi, että töissäkäynti on ihan ok, vaikka sainkin penisilliini-kuurin till urininfekion. Joka siis todettiin eilen. Huomenna on barnmorska, täytyy sen kans myös jutella tästä. Raskausjoogassakin kävin, mutta oli sekin aika rankkaa.

Vauva liikkuu tosi paljon, huisaa. Maha on koko ajan liikkeessä, ihmetellen vaan itse katselee kun vatsa painelee menemään eikä itse mahda sille mitään!!

Keittiöremppa eteni tänään, jihuu! Tässäpä päivitettyjä kuvia a) keittiöstä (ihana pöytälevy ja ihka uusi uuni!!) ja b) olohuoneesta, missä on vähän tilaa!! Erinomaista, etenkin kun viikonloppuna tulee ystäviä kylään Suomesta.






ps. miks nää rivivälit heittelee tälleen? Esikatselussa näyttää ihan hyvältä. Mistä sais apuja?

Ei kommentteja: