sunnuntaina, heinäkuuta 15, 2007

Lisää satunnaisia kommentteja sunnuntaille

Oltiin kuin oltiinkin ulkona tänään, vaikka aamulla näytti kovin sateiselta ja meinattiin pitää ihan siivouspäivä. Käytiin Konserthusetissa katsomassa valokuvanäyttelyä eikä edes maksanu mitään: Årets bild presenterar vinnarna i tävlingen om Sveriges bästa pressbilder i 14 olika kategorier. Syftet med evenemanget är att stärka den journalistiska bilden i Sverige och stärka den professionella bilden av pressfotografen.

Hienoja kuvia oli kieltämättä, koskettavia ja useat tietysti aika ahdistavia sota-alueilta ja mm. venäläisistä vammaisten lasten hoitolaitoksista - ts. säilytyspaikoista, siellä kun ei juuri hoitoa tarjoilla.

Aivan kaikesta irrallaan oleva kommentti: siis onko Suomen ulkoministerin selviteltävä elämäänsä, tuntojaan ja suhteitaan naistenlehdessä (viimeisin Anna, juttu Ulkoministeri kuudenkympin kynnyksellä)? Eikö se Kanerva voisi pysytellä poliittisissa haastatteluissa ja aiheissa edes nyt kun se on ministerinä. Musta vähän kornia.

Oonkohan mä vähän pitkästynyt vai muuten vaan blogi-riippuvainen tänään?

2 kommenttia:

Hanna Kopra kirjoitti...

Kanervako? No ei. Mutta sentään on jossain kiiltävä paperisessa julkaisussa eikä iltapäivälehdessä eikä kyse ole tekstiviesteistä…

Tukholman tyttö kirjoitti...

Niin, ei kai... Mä olen ehkä ollut tarpeeksi kauan poissa Suomesta unohtaakseni realiteetit :)