torstaina, heinäkuuta 12, 2007

Hoitopöytä


Hoitopöytä saatiin kasattua vihdoin tänään. Piti tietysti heti myös asetella vaatteita valmiiksi hyllylle. Tässäpä se. Kuvassa myös lainattu turvaistuin ja sitteri, joka on vielä paketissa.

Meitä pyydettiin myös tänään kummeiksi; ystäville syntyi toinen lapsi kesäkuussa. Suostuttiin tietysti, kivaa! Vielä ei ole tytölle nimeä tiedossa, on kuulemma keskustelun aiheena edelleen. Ristiäiset on sovittu syyskuulle, toivottavasti päästään silloin siis ekaa kertaa vauvan kanssa Suomeen .

9 kommenttia:

Hanna Kopra kirjoitti...

Arvaa mitä? Hyvä idea olisi ottaa toinen kuva hoitopöydästä sitten kun se on päässyt tosi käyttöön. Arvaa miksi? No, koska siinä näkisi miten ajatus nyt ei tue todellisuutta sitten.

Noi tossut on ihanat. Mä hankin sellaset toisenlaiset, kun neiti tyylimylly… No en mä tiedä miksi. Mutta noilla se viihdyttää itseään ihanasti. Siis teidän beebis.

Minttu kirjoitti...

Näyttää siltä, että teillä alkaa kaikki olla valmista vauvan tuloa varten... Aika jännittävää!

Minttu kirjoitti...

... siis jännittävää on se, että ihankohtapian vauva tulee - eikä se, että teillä on kaikki valmista. (selkeän ilmaisun maailmanmestari taas asialla...)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, meillä kasattiin myös eilen hoitopöytää ja sänkyä :)Vaunutkin tulivat, jipii!!

Ihana valkoinen hoitopöytä- juuri tuollaisesta mäkin tykkään, kun se käy kaikkialle, kätevä! Terkkuja!! :D

Tukholman tyttö kirjoitti...

Hna, hauskaa varmasti todeta sitten jälkeenpäin miten mikään ei toiminut niin kuin oli ajatellu.. en mä kyllä tiedä olenko mä nyt juuri ajatellutkaan tätä läpi, että miten tää sitten todellisuudessa toimii. Lähinnä kivaa että sai myös hyllyjä samalla, mihin voi asetella jo ostettuja kamoja. Toivottavasti hoitopöytä ei osoittaudu täysin turhaksi ainakaan!! Ja vinkkejä tietty otetaan vastaan, miten olis fiksua järjestellä jne :)

Minttu, en nyt ihan menisi sanomaan että "kaikki on valmista" :) mutta alkaahan tässä nyt olla tavaraa ja varmasti näillä alkuun pärjää??? Ja on todellakin jännittävää!!

Milano, ihanaa että teilläkin hankinnat etenee! Mitkäs vaunut teille tuli? Me kanssa todettiin, että valkoinen on kaikkein yksinkertaisin, varsinkin kun huoneessa on jo tiettyä puunväriä eikä samaa ois löydetty kuitenkaan. Oli muuten eka hoitopöytä joka yhtään miellytti silmää - ihan kamalia hökötyksiä sitä onkin tarjolla!!! Terkkuja & vointeja myös sinne Italiaan!

Anonyymi kirjoitti...

Me otettiin bebè confort, kolmipyöräiset, sellaiset isin vauhtivaunut ;) Kun ne olivat oikeastaan ainoat,joissa oli isot pyörät ja runkokin tuntui tukevalta. Ja nuo pyörät menevät hyvin myös Suomessa. Lisäänkin heti kuvan blogiin! :)

Täällä oli kiven takana löytää valkoinen sänky ja hoitopöytä- ihan varta vasten piti teetättää! Niin uskomattomia sateenkaaren värejä kaikki tietenkin samassa kalustossa kaikin mahdollisin eri kuvioin. Makujahan on monenlaisia, onneksi löytyy kaikille (paitsi melkein ei meille) :) Ihan silmät pyöri päässä, kun niitä katselin. Yksinkertainen on parasta ;)

Hanna Kopra kirjoitti...

Kunhan löytää itselleen toimivimman systeemin (joa on edelleen vähän hakusessa itsellä). Hyllyt olisi tosi hyviä.

Mä en halua niitä kuitenkaan meidän makkariin, kun ei niitä hyllyjä tarvita siellä enää joskus kun neiti konttaa ja sen ikäiset ei kuulema pysy hoitopöydällä… Menis tapetit. Kelaa! Kauhee mutsi. Funtsii vain tapettejaan eikä lapsensa tavaroiden säilytyspaikkoja! OMG!

Mutta varamaan enempi tulee tavaraa. Yllättävää sekin, miten paljon sitä tulee. Kun kaiken mahdollisen pitää olla lähettyvillä…

Norppa kirjoitti...

Onnea uuden kummitehtävän johdosta, ja ihan hirveästi hyvää mieltä näihin odototuksen viimeisiin viikkoihin täältäkin! ! :)

Tukholman tyttö kirjoitti...

Milano, täällä taas suurin osa hoitopöydistä on ihan kauheita muovivirityksiä, joista tulee enemmän mieleen keskiaikainen kidutusvälineistö :)

Hna, hyllyjä tai joku kaappi pitää varmaan matkan varrella hankkia lisää ja muutenkin "lastenhuoneen" tarpeisto varmaan kasvaa-- tällä hetkellä kun meillä on aika alkutekijöissään kuitenki kaikki. Odotellaan vielä, että mitä sitä OIKEASTI sitten tarvitsee ja yritetään olla ostamatta ihan liikaa kaikkea mitä LUULEE tarvitsevansa...
Ja onhan se nyt aika järkkyä jos tapetit menee ;)

Kiitos Norppa! :)