torstaina, heinäkuuta 19, 2007

Vihdoin saunaan

Eilen pääsin saunaan! Ihanaa! Sauna oli vieläpä suht kunnollinen, tarpeeksi lämmin ja kostea ilma. Pääsin myös saunasta järveen uimaan. Yhtä juhlaa! Ilma oli vähän viileä ja sikatuulinen, mutta sehän ei haittaa, kun pääsee kuumasta saunasta kylmään järveen. Istua nökötin saunassa isoine mahoineni ja tuskin varpaitani näin. Jos vaikka vielä toisenkin kerran ennen maha-asukin saapumista? Kaveri uhkaili, että kylmän ja kuuman jyrkät vaihtelut vaikuttaisivat synnytyksen alkamiseen, mutta vielä ei ainakaan ole mitään merkkejä ilmassa että tyyppi olisi tulossa.

Serkulle syntyi toissapäivänä tyttövauva, kaksi viikkoa yli ajan. Voihan hirvitys, jos niin kauan joutuu vielä odottamaan. Kaikki oli heillä mennyt hyvin, tosin joutuivat kuulemma kesken kaiken keisarinleikkaukseen eli ihan normaali synnytys ei ollut lopulta ollut.

Meillä oli vieraita eilen grillaamassa ja on tulossa myös tänään. Eilen oli yksivuotias Rebecca kylässä ja tänään tulee 7 kk Irmelin. Alkaa olla aika lapsipainotteista tämä elämä... jaksettiin jopa puoli yhteen asti yöllä, tänään vieraat tulee jo aikaisin iltapäivällä joten ehkä ei mene niin myöhään. Viikonloppuna aion vaan möllöttää! Ehkä.

Edellisestä Suomen reissusta on jo ihan liikaa aikaa (pääsiäisenä!!). Alkaa olla vähän vieroitusoireita. Haluis myös ostaa uusia suomenkielisiä pokkareita ja levyjä (tai ainakin päästä tsekkaamaan onko mitään kivaa tullut), päästä palloilemaan akateemiseen kirjakauppaan ja kahviloihin, ja nähdä kavereita ja perhettä. Voi kun pian pääsisi käymään. Täytyy heti kun vaan voi reissata pakata lapsi matkaan ja lähteä. Mitenköhän nopeasti sitä uskaltaa? Onko lentsikkayhtiöillä jotain sääntöjä miten pienen kanssa saa lentää?

Ei kommentteja: