keskiviikkona, heinäkuuta 25, 2007

Kurjaa

Tänään on ollu ihan sanonko pas.. olo, nukuin huonosti ja niska on ihan jumissa ja jouduin ottaa jopa särkylääkkeen iltapäivällä ja vatsakin painaa vaan. Raahasin itseni kuitenkin kaveria tapaamaan kaupungille lounaalle, mutta jotenkin ihan pihalla sielläkin; mentiin japanilaiseen ravintolaan, jossa mua vaan ruoka yökötti enkä saanu oikein mitään alas. Käytiin J:n kans hakemassa kihlasormukset huollosta, nyt ne taas kiiltää mikä on siis kivaa. Mutta mä olin reissun jälkeen niin poikki että vedin kotiin tultua noin 2 tunnin tirsat. Muttei siltikään vaan jaksaisi mitään, niskaan sattuu ja vatsa painaa. J meni vielä kaveriensa kanssa ulos, kun olin sille monena päivänä naputtanu että mene nyt kun vielä pääset, kohta et enää saa mennä mihinkään. Mä en vaan jaksa nyt tehdä ruokaakaan kun perheen kokki ei ole kotona. Jäi siis pizza-ainekset vielä jääkaappiin. Ja miten siis voi väsyttää kun on vaan nukkunu koko päivän?

6 kommenttia:

Hanna Kopra kirjoitti...

Se alkaa olla hetki lähellä, kun ei enää jaksa ja on ihan piukeena. Paikat alkaa väsymään koetukseen ja sitä se "vaan" on.

Pian tuo loppuu ja tapahtuu jotain ihan uutta…

Syöt vaan kaikkea helppoa ja pyydät kokkia tekemään kaappiin valmiiksi ruokaa, jota voi vaan napsia.

bd

Anonyymi kirjoitti...

On kai sulla lastiakin ja odotusta takana sen verran, että pieni "kisaväsymys" voi vaivata! Ota rennosti, älä stressaa!

Anonyymi kirjoitti...

Samanlaiset fiilikset täälläkin, nukuttaisi vain kokoajan, vaikka nukkuisi 2 tunnin päiväunetkin. Kaikki paikat piukeena ja etanatkin kaahaa ohi vislaten. Taitaa akkujen lataus olla käynnissä. :)

Paljon terkkuja ja tsemppiä!!

Minttu kirjoitti...

Tsemppiä kompis!! Kuullostaa siltä, että h-hetki on hyvin lähellä...

Kyllä se siitä! Ota iisisti vaan!

(mulle kyllä sushi maistui hyvin...)

Unknown kirjoitti...

Ha en otroligt bra sommar och lycka till med allting. Nu går jag på semester. Gud så skönt! Stor kram på dig! Kristin

Tukholman tyttö kirjoitti...

Hna, orava, milano ja Minttu, näinhän se on :) kypsää vaan että tuli tämmönen vaiva tähän loppuun vielä. Nyt voisi kyllä vaan keskittyä synnytykseen valmistautumiseen eikä mihinkään muihin sairauksiin enää... Kiitos vaan kaikille tsempistä!

Kristin, tack detsamma för dig! Njut av din semester, hoppas du får härligt väder nu på landet. Vi hörs när du är tillbaks! Kram på dig också!