tiistaina, heinäkuuta 24, 2007

Storhandla

Tänään on ostettu ihan TÖRKEESTI ruokaa. Meillä on auto lainassa - J:n isän cabriolet, tosi kätevä laina-auto lapsiperheelle, eikö... - ja päätettiin oikein STORHANDLA isosta kaupasta. Meidän oma kauppa kotia vastapäätä kun on suht tyyris. Meni tietty ihan sikana rahaa, mut kai me jotain säästettiin kun ostettiin moneks viikkoa :) Ja sit on tehty lasagnea & jauhelihakastiketta 20 annosta. Lasagne oli sanonko miten hyvää! Ja huomenna tehdään pizzaa ja kinkkukasvispiirakkaa ja mitä vielä pakkaseen. Että on sit mistä ottaa kun silmät ristissä vauvan kanssa kulkee ympäri kämppää eikä jaksa todellakaan miettiä mitään ruoanlaittoa... ostettiin myös vaippoja, jotta on sit niitäkin vähän edes valmiina.

Kaverit on nyt alkanu kysellä että joko joko ja onko jo uutisia. No eipä ole ei, eikä kai vähään aikaan tulekaan jos näin jatkuu... Seuraava neuvola on torstaina. Mä kun toivoin sillon viimeksi, ettei enää tarvitsisi neuvolaan mennä, nyt näyttää kyllä siltä, että neuvolakäynti toteutuu. No, kunhan kaikki on mahassa kunnossa niin sehän se on tärkeintä.

Nimiä on kans kaikki kyselleet ja onhan niitä tietty mietitty. Tällä hetkellä Ruotsissa suosituimmat nimet on Emma ja Lukas. Niitä ei siis kannata ainakaan odottaa :) Tyttönimistä perässä tulee Maja, Julia, Agnes, Alva ja pojista Oskar, William, Elias ja Filip. On muuten jonkin verran erilainen lista kun Suomen suosituimmat nimet, luulisin. Vaikka Emma taitaa olla suosittu nyt joka puolella maailmaa. Meillä nimen täytyy tietty sopia sekä Suomessa että Ruotsissa, ja mielellään myös pohjoismaiden ulkopuolella. Ja olla sekä mun että J:n mieleen, mikä on johtanut itse asiassa aika monen nimen poistoon potentiaalilistalta. Ei siis ole ollut ihan yksinkertaista tämä. Nyt on "todnäk-lista" olemassa, mutta täytyy vielä katsoa näyttääkö lopulta maha-asukki yhtään siltä miltä nimi tuntuu.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

HipHei. Siellähän varaudutaan nyt tosissaan. Hauska lueskella näitä juttuja ja odottaa milloin tulee sieltäkin uusia pikkuserkkuja. Oikein vauvabuumi meneillään. Hyvä ettei enää olen meidän pelkästään meidän harteilla ;). Meillähän nimet tosiaan käy ruotsiksikin, Caritalla kun on tuo "synkkä" Brålanda-menneisyys. Kiva kuulla että olet saunaankin päässyt. Ei muuta kuin hälsningar!!
T. Arton porukka
Ps. Keittiö on tosi hieno!

Tukholman tyttö kirjoitti...

Heippa Arto ja porukat! Kiva kun luette ja kommentoitte, kiitos keittiökehuista myös! Täällä Tukholmassa on sellainen vauvabuumi meneillään että lennättävät kuulemma jopa Suomeen synnyttämään! Ja meidän suvussakin vihdoin - kyllä siinä menikin vähän aikaa, mutta nyt sitten innostuttiin kaikki samaan aikaan. Saapas muuten nähdä kuka on sitten seuraava... ;)