torstaina, tammikuuta 01, 2009

Vuosi 2009

Onnellista alkanutta vuotta 2009! Ruotsissa uutta vuotta juhlitaan yleensä hyvän ruoan merkeissä. Jo viime vuonna järjestimme illallisen ystävien kesken pitkän kaavan mukaan. Tänä vuonna päädyimme samaan. Meillä oli peräti viiden lajin illallinen, kaksi erillistä alkupalaa, pääruoka, juustot ja jälkiruoka. Kaikkiin sopivat viinit ja shamppanjat. Kukin vieraista oli valmistanut yhden ruokalajin, joten isäntäväelle ei jäänyt kuin alkukeiton teko ja kattaus.
Vuoden vaihtumista kaverit lähtivät katsomaan Observatoriekullenille, me jäimme kotiin juhlimaan keskenämme ja vahtimaan Veran unta.

Vaikka juhlien järjestäminen on toki hiukan rasittavaa, lapsen kanssa tämä on kuitenkin erinomainen vaihtoehto - lapsi pääsee ajallaan omaan sänkyynsä nukkumaan, eikä häntä tarvitse vaivata myöhemminkään yöllä siirtymisiin ja kotiin palaamiseen.

Nyt olemmekin kaikesta juhlimisesta, matkoista ja menoista ihan lopen uupuneita. Onneksi viikonlopuksi ei ole tiedossa ohjelmaa. Huomenna tavataan suomalaisen äitikaverin ja poikansa Johanneksen kanssa, Veralle pitkästä aikaa lapsiseuraa tiedossa. Töihin paluu on edessä vasta ensi keskiviikkona.

Viime vuosi oli ihana, ihanaa aikaa pienen lapsen kanssa, ihanat hääjuhlat. Toivelistalla on, että tästä vuodesta tulisi yhtä onnellinen.

Ei kommentteja: