perjantaina, tammikuuta 16, 2009

Pieni vaan sairastaa

Meillä vaan sairastetaan edelleen. Oltiin jo parempaan suuntaan menossa, tai niin luultiin, mutta eilen sitten illalla selvästikin oli jokin vialla, koko ilta oli pientä itkua ja selvästi sattui johonkin. Kauheaa, kun ei yhtään voi arvata, mihin sattuu kun toinen puoliunessa itkeä kitkuttaa. Aluksi ajattelin että kyseessä on painajaisunet, mutta kun tätä jatkui useampi tunti, kyse oli selvästikin jostain muusta. Yöllä nousikin sitten kuume.

Tänään olivat lääkärissä sitten taas, tällä kertaa vannotin että drop-iniin eivät saa mennä vaan vaativat saada ajan ja näin oli sitten käynytkin. Todennäköisesti korvatulehdus, lääkäri ei voinut varmaksis sanoa kun korvassa oli niin paljon vaikkua. Saatiin joka tapauksessa penisilliinikuuri. Tänään on sitten kuulemma pääasiassa oltu unen ja valveen välimaastossa. Toivottavasti tämä nyt auttaisi, jo yli viikko kun on sairastelussa mennyt. Onneksi meillä on mahdollisuus olla kotona suht helposti, ettei tarvitse hoidon kanssa stressata.

1 kommentti:

Minttu kirjoitti...

Voi pikku-Veraa!! Meidän Karkki oli aikoinaan niin karseessa korvatulehduskierteessä, että alta pois. Lopulta sitten opittiin tunnistamaan oireet aika vähästä, mutta kyllä Tampereen Lastenlääkärikeskus tuli tutuksi... :)