lauantaina, tammikuuta 12, 2008

Lisää unista

Viime yönä on nukuttu ruhtinaallisesti. Sekä äiti että tytär, isä vähän vähemmän. Mutta ei tuo liikaa valita sekään :) Nukahdin jo kympiltä, huraa hallelujaa, sen verran poikkeuksellista se todellakin on näinä päivinä. Lienee univelka kasvanut niin valtavaksi että se onnistui... yksi yösyöttö ja muuten isä hoiti yöhommat, lähinnä aamuhilluttelut. Heräsin kympin aikaa aamulla nukuttuani peräti 12 tuntia (miinus tunti yöllä syömiseen ja muuhun häröilyyn)!

Kyllä tämä äitiyden alku on ollut yhtä unen ja sen puutteen mietintää. Jopa meillä, vaikka nukutaankin suht hyvin. Ei kateeksi käy niitä, joilla tosiaankin valvotaan öitä myöten.

Tänään on mennyt taas porkkanaa, samoin eilen. Löysä koostumus lennätti porkkanaa pitkin naamaa, ja sitä pyyhittiin niin otsasta kuin silmäripsistäkin. Porkkana, palsternakka ja etenkin maissi on olleet supersuosittuja. Suu aukeaa ammolleen ja ruokaa uppoaa koko purkki päivässä. Ollaan siis päästy hyvin ruoan makuun. Peruna ei vaan oikein maistu, ei liene tarpeeksi makeaa.

Ei kommentteja: