keskiviikkona, tammikuuta 23, 2008

"Iloista" yöelämää

Uuhpuuh, kyllä on ollut haipakkaa viime viikko. Ei edes blogittamaan ole kerennyt, varsinkin kun Arne Dahlin viimeisin dekkari Himmelsöga on kesken ja alkaa olla lähellä loppuhuipennusta. Vaikuttaa myös siltä, että Dahlin suosikkisarja Tukholman poliisin A-ryhmästä alkaa kymmenennen kirjan kohdalla vedellä viimeisiään. Tosin tästä ei vielä ole varmuutta, ei ainakaan vielä kirjan tässä vaiheessa.

Tultiin maanantaina Helsinkiin, tänään tuli äitille kaamea flunssa ja tytärkin vaikuttaa pikkaisen nuhaiselta. Lisäksi tänä iltana esiteltiin tytölle iltapuuro, ja lieneekö siitä johtuen vai mistä, mutta yöunet on nyt ihan sekaisin. Tytsy keekuloi niin sängyssä, että tunnin yrityksen jälkeen päätettiin ottaa neiti takaisin hereille. Kaikista aiemmista päätöksistä ja kasvatusperiaatteista poiketen (onko tässä vaiheessa vielä mitään kasvatusperiaatteita?? eipä kai). Nyt neiti hymyilee leveästi ukin sylissä ja on tyytyväinen kuin mikä. Saakohan sitä nukkumaan ollenkaan tänään...?

Viime viikolla oli ohjelmaa joka päivä ja viikonloppuna oli vieraita ja mamma pääsi perjantaina tyttöjen kanssa viinilasilliselle ja sunnuntaina papan kanssa elokuviin kun neiti oli hoidossa. Ja maanantaina tapasin monen vuoden tauon jälkeen ruokakerhon La Société du Cochonissa, uudessa helsinkiläisravintolassa. Neiti oli mummolla ja ukilla hoidossa, paljon on ollut hoitokertoja viikon sisään. Voihan tuo siitäkin olla sekaisin. Tai sitten jännittää ensi viikolla lähestyvät 6kk päivät. Tai sitten rytmit on muuten vaan muuttumassa, mistä tässä mitään tietää....

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vielä yksi kukkapuska odottaa sinua blogissani: You make my day!

Halit,
auringonkukkametsa blogista Appelsiinin tuoksua

Tukholman tyttö kirjoitti...

Kiitos auringonkukkametsä! You made my day :D