lauantaina, tammikuuta 12, 2008

Kysymyksiä

Tällä hetkellä mua askarruttaa kaksi kysymystä:

1. milloin vauvalle saa /voi alkaa antaa vettä?

2. milloin vaunut käännetään istuma-asentoon? sitten kun vauva istuu itse, vai jo ennen?

Mua askarruttaa kyllä miljoona muutakin asiaa, mutta nämä on nyt just päällimmäisenä...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suloinen tyttö teillä! <3

Vauvalle voi antaa vettä.Pelkän imetyksen kanssahan sanotaan ettei tarvitse muuta juotavaa ollenkaan.Itse olen antanu vauvalle vesi hörpyn silloin tällöin,voihan vauvallakin olla jano! ;)
Sitten kun alkaa ruokakokeilut,olen ruuan kanssa antanu vettä.

Minä laitoin vaunut istuma-asentoon kun vauva ei enää viihtynyt makuu asennossa.Ei kunnolla osannu istua mutta vähän selkä nojaa ylös päin, että näkee maailmaa hih.

Tukholman tyttö kirjoitti...

Hei kipa, kiitos ja kiitos kommenteista ja vastauksista! Nää tuntuu jotenkin aivan tyhmiltä kysymyksiltä, mutta kaipa sitä just tyhmiä kysymyksiä on ekaa kertaa äitinä... kun just tuohon "jos imettää, ei tartte muuta" -ohjeeseen olen juuttunut enkä ole mistään löytänyt tietoa, että missä vaiheessa SAA alkaa antaa vetää jos haluaa! Kun tuntuu että ruokaa antaessa olisi ihan kiva tarjota myös juotavaa, ja siihen sopis jotenkin vesi paremmin kuin rintamaito...

Vera kyllä vielä viihtyy makuuasennossa, mutta musta tuntuu että eihän se rassu näe sieltä mitään ja alkaa kuitenkin olla jo aika utelias ja kiinnostunut katselemaan ympärilleen! Eli kohta varmaan kokeillaan mekin jo istuma-asentoa!