keskiviikkona, tammikuuta 16, 2008

Kukkia ja pokaaleja

Oijoijoi. Tässähän ei tiedä miten päin olisi, kun saa kukkia ja pokaaleita ja vallan! Tackar, sanoo tämä Tukholman tyttö ja sen parhaillaan nukkuva tytärkin (ainakin osa kukista ja pokaalista lienee kuitenkin tyttärelle). Onpas mukavaa.

Ensin tuli pokaali Saarivaltakunnasta ja sitten kukkia Annalta Ihmemaasta, asiaankuuluvine kuvailuineen. Kiitos!

"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Itse lähetän pokaalin eteenpäin... jaa nyt pitäneekin keskeyttää, kun vaunusta kuuluu hihkuntaa....


Jatkuu jokunen tunti myöhemmin

Siis lähetän kukkia ilman muuta takaisin Hnalle saarivaltakuntaan sekä Annalle Ameriikkoihin, joiden blogit ilahduttavat päivä toisensa jälkeen. Lähetän kukkia myös hyvälle ystävälleni Mintulle, joka on jo melkeinpä guru muotiblogimaailmassa ja ylläpitää kotiäidin häviävää muotitietoisuutta, ja Bisquitsille, joka kirjoittaa muodista ja vähän muustakin Hollannin suunnasta. Lähetän kukkia myös Oravalle sekä Tiitulle, joiden odotusta olen jännityksellä seurannut (Tiitu, en vaan edelleenkään pysty kommentoimaan sinun kommenttiboksiisi, mälsää!). Kukat myös Hymylle ja Cazzeelle, joille toivon kovasti vauvaonnea tälle vuodelle.

4 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Oih!! Kiitos ja kumarrus!! Vai että oikein guru... hihi!

Minttu kirjoitti...

...ja piti vielä lisätä, että minäkin haluan antaa palkinnon sinulle!

Tukholman tyttö kirjoitti...

Kiitos Minttu! Olethan sä nyt aika muotiguru!

Anonyymi kirjoitti...

Suurkiitos kukkasista. Niitä on aina mukava saada. :)