tiistaina, tammikuuta 29, 2008

Uintia odotellessa

Kun ei ole tietokonetta ei pääse bloggaamaankaan. Siksipä tämä syvä hiljaisuus.

Eilen piti olla eka babysim. Päivällä sieltä soitettiin, että se on peruttu, kun joku vauva oli kakkinut altaaseen! Eli joutuivat tyhjentämään altaan ja meidän eka uintikerta siirtyi perjantaille. Mielessä kävi, että tapahtuukohan tuota oikeasti kovinkin usein...? Luulisi riskin olevan aika suuri. No, toivottavasti perjantaina päästään siis uimaan. Vähän kyllä jännittää kuinka se menee ja mitä Vera tykkää. Eihän 6-kuinen ole liian iso aloittamaan?

Itselläni on vieläkin flunssan rippeitä, ja tänä aamuna taas sattui kurkkuun, ihan kuin flunssa olisi "alkanut alusta". Todella rasittavaa. Saa siis nähdä pääsenkö perjantaina altaaseen mukaan vai joudunko roikkumaan altaan reunalla. Kipeitä vanhempia tuskin haluavat basilleineen veteen pullikoimaan.

Eilen oli Veran 6kk lääkärintarkastus. Painoa 7330 ja pituutta 70. 70cm! Jopa 68 vaatteet alkavat siis pikkuhiljaa siirtyä varastoon... hui kamalaa. Nyt kun katsoo niitä 50-56 vaatteita, tuntuu että miten niihin on ylipäänsä joskus mahduttu... ja vähän tuntuu haikealta. Haikealta, että ensimmäinen puoli vuotta on pian takana...

Ei kommentteja: