lauantaina, tammikuuta 05, 2008

Muutoksia

Kyllästyin vanhaan. Uusi vuosi, uusia tuulia. Mutta onko tämä hyvä, vai oliko vanha parempi? Sano sinä, minä en osaa päättää. Nimikin muuttui. Kun eihän tämä oikein ole enää vain äidin blogi vaan aikalailla myös tyttären. Tai oikeastaanhan tytär on ollut aikalailla pääosassa viime aikoina, lienee siis aika ottaa hänet mukaan otsikkoon asti.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa! Joskus muutokset virkistävät ja tuovat uusia ajatuksia,mahdollisuuksia ja ehdottomasti paljon raikasta mieltä! :D Tosi hieno uusi nimi! Paljon terveisiä ja oikein ihanaa alkanutta vuotta molemmille, äidille ja ihanalle,suloiselle tyttärelle! :D

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin ja ulkoasukin on tosi hieno! :D I like it!!

Bisquits kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa, ja nimi kuvaa mainiosti blogiasi. :-)

Tukholman tyttö kirjoitti...

Milano ja Bisquits, kiitos kommenteista ja kiva jos tykkäätte! Nimeen olen itsekin tyytyväinen näin ensimmäisen päivän jälkeen, mutta tätä blogin ulkonäköä kyllä vatkaan edelleen eestaas onko hyvä vai ei, onko jotenkin, no liian sininen... vaihtoehdoissa ei vaan oikein ollut mitään joka olisi tuntunut ehdottomasti oikealta. No, saahan sen vaihdettua takaisin vanhaan jos mieli muuttuu... Paljon paljon terkkuja teille molemmille sinne Italiaan ja Keski-Eurooppaan ja onnellista vuotta 2008!

Anonyymi kirjoitti...

Mä en enää muistakaan millainen vanha oli, joten tämä on musta ihan loistava! :D Kivan talvinen värimaailma (talvea kun ei noin muuten näy eikä kuulu...).

Tukholman tyttö kirjoitti...

Orava, kiitos kommentista ja kiva että tykkäät! Ei näy talvea, ei todellakaan... ehkä muokkailen tätä matkan varrella, mutta pikkuhiljaa alan kyllä itsekin tähän tottumaan :D