maanantaina, marraskuuta 12, 2007

Turismia

Tänään käytiin Mijasissa (miten tämmöiset sanat taipuvat häh - Mijasissa? Mijaksessa?) ihastelemassa aitoa espanjalaista pikkukylää ja törmättiin viereisessä pöydässä ruokailevaan eläkkeellä olevaan norjalaiseen pariskuntaan lounasravintolassa. Olivat erinomaisen mukavia ja kertoivat, että asuvat puolet vuodesta Oslossa ja puolet jossain täällä lähistöllä. Ei hullumpaa elämää... kertoivat että Fuengirolan lähistöllä on suuri kolonnia suomalaisia ja norjalaisiakin piisaa siellä täällä. Me kun oltiin törmätty lähinnä ruotsalaisiin siis. Suomalaiset ja norjalaiset golffaa ilmeisesti vähemmän kuin ruotsalaiset. Mä olin taas ihan epätoivoisena aivot kippuralla yrittäessäni ymmärtää norjaa, J kun tietty snackaa sitä mennen tullen. Ei vaan meikäläinen taivu ei.

Huomenna autoillaan Granadaan ja ollaan siellä jopa yötä.

5 kommenttia:

Mimmu kirjoitti...

Mijas on kyllä ihana kylä, vaikka elääkin nykyisin enimmäkseen turismilla. Ja ne Mijaksen "tunnuksenakin" toimivat rekisterikilvillä varustetut aasit ovat hauskoja. Kiva lukea teidän matkastanne, kun paikat ovat tuttuja kuin omat taskut. Hyvää loman jatkoa!

Tukholman tyttö kirjoitti...

Hei Mimmu, Mijas on todellakin viehättävä kylä! Ja suht siedettävä turistien määrä näin turistikauden ulkopuolella - ja onhan sitä itsekin turisti joten ei ihan pokkaa ole sitä valittaa :) Aaseja kyllä kävi melkein vähän sääliksi... mutta mistä sitä tietää, heillä ehkä on hyvät oltavat moniin muihin aaseihin verrattuna?
Olet ilmeisesti matkaillut täällä paljon tai ehkä jopa asunutkin..?

Anonyymi kirjoitti...

Oletteko te kuinka pitkällä lomareissulla? Pikkuisestahan tuli heti alkuunsa varsinainen maailmanmatkaaja. :) Mullakin tavoitteena päästä mahdollisimman nopeasti näyttämään maailmaan tulokkaalle (kunhan nyt ensiksi pääsee tutustumaan Suomen maahan...).

Kivaa loman jatkoa!

Mimmu kirjoitti...

Joo, asuin Malagan seudulla vuoden verran, jolloin tuli tutustuttua Andalusiaan enemmänkin. Tosin kovan rakennusbuumin vuoksi paikat ovat kuulemma ehtineet muuttua voimakkaasti lähtöni jälkeen, varsinkin rannikolla.

Tukholman tyttö kirjoitti...

Orava, huomenna tullaan takaisin eli 10 päivän reissulla. Mukavaa on ollut vauvan kanssa matkustaa ja hyvin on mennyt, mutta onhan tämä kieltämättä vähän erilaista matkustamista kuin ennen vauvaa (mm ravintolakäyntien määrä laskenut about nollaan...). Ja helpottaa se, että asutaan "omassa asunnossa", eli kaikki mukavuudet on käytössä, jopa pesukone..! Hyvää loppuodotusta sinulle!!

Mimmu, täällä tosiaankin rakennetaan ihan hillittömästi. Varsinkin tämä golf-buumi on luultavasti muuttanut maisemaa aika radikaalisti.