perjantaina, marraskuuta 16, 2007

Suomen uutisia ihmetellessä

Vieläkin ihan tyrmistynyt Pajusen eilisestä heitosta. Ehkä Pajunen ei ollut sanonut ihan niin? Ei voi uskoa, että äijä olisi todellakin niin haksahtanut. Tai sitten se oli hurja provokaatio. Sitä paitsi keskustatunnelin puolustajathan on koko ajan perustelleet sitä sillä, että autot saataisiin pois keskustasta. Itse en tähän todellakaan usko, mutta jos siihen uskoo, niin koko lausuntohan autojen määrästä ja keskustatunnelista on ihan äärettömän ristiriitainen. Ei kyllä käsitä.

Ja hallitus on näköjään laittanut kovat piippuun liittyen hoitajalakkoon. Hoitajat pakotetaan siis töihin. Ei lääkärilakon aikaan vaan muistaakseni tämmöistä kokeiltu.. Kylläpä Suomessa nyt tapahtuu. Ihan hämmentää täällä Espanjan rannoilla asti.

Meikäläinen innostui ilmeisesti vähän liikaa eilisestä 30 asteen helteestä ja hillui bikineissä liian pitkään altaalla, kun nyt pukkaa kurkkukipua ja pientä kuumetta. Yöllä en saanut nukuttua ja tänään olen ollut ihan töttöröö. Onneksi on ollut pilvinen sää ja huomennahan tullaankin jo kotiin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin, keskustatunnelilla autot ehkä saataisiin pois keskustasta maan pinnalta - ne vain lisääntyisivät maan alla. Pakokaasuja ei kuitenkaan saataisi keskustan ilmanlaatua heikentämästä, eli keskustatunneli lisäisi niitäkin.

Toivottavasti et pahemmin sairastu. Meidän piti lähteä tänään Tukholmaan, mutta päätettiin jäädä kotiin, kun verenpaineet ovat vähän koholla ja lievää raskausmyrkytystä epäilevät. No, marraskuinen Tukholma ei ole niin ainutlaatuinen, että ihan kamalasti harmittaisi ja eiköhän tuota vielä keväämmälläkin pääse halutessaan lähtemään.

Olimme muuten samoilla seuduilla viime vuonna juuri joulun alla. Alhambra ei silloin ollut kukkeimmillaan, eikä bikinikeleistä ollut tietoakaan, vaan pikemminkin vilu tuli. Onkin jännä nähdä/kuulla, miten eri meininki siellä kuukautta aiemmin on.

Tukholman tyttö kirjoitti...

Tiitu, täytyy tosiaankin toivoa että keskustatunneli saataisiin torpattua. Huonolta näyttää kuitenkin näillä poliittisilla voimasuhteilla...

Onneksi en sitten tullut tosiaan kipeäksi! Harmi ettette päässeet Tukholmaan, no tulette sitten vauvan kanssa :) Teillä siellä alkaa olla laskettu aika tosi lähellä! Niin säät ei tosiaankaan juuri nyt houkuta, ei täällä eikä siellä!!!