perjantaina, marraskuuta 23, 2007

Joulun odotusta

Pimeetä, sadetta, pimeetä, sadetta... kyllä on marraskuun sää nimensä veroinen. EI paljoa naurata. Tällä viikolla yhtenä päivänä on näkynyt aurinkoa, ts maanantaina, ja silloin toivuttiin vielä Espanjan reissusta eikä päästy ollenkaan ulos! Muina päivinä onkin kyllä ollut ohjelmaa mutta sää ollut kyllä ihan suoraan sanonko mistä. Alkaa todellakin jo odottaa joulua, jos vaikka jossain vaiheessa tulisi vähän lunta ja ainakin sitten alkaa taas päivä pitenemään.

On muuten hauska huomata, miten itsellä on 100 kertaa enemmän joulutunnelmaa, nyt kun on lapsi. En ole oikein koskaan lapsuuden jälkeen ollut jouluhörhöilyyn taipuvainen, ennemminkin päinvastoin, mutta nyt on oikein joulun odotusta! Vaikka vauva itse ei vielä mitään joulun päälle ymmärräkään, niin me aikuiset vaan saadaan enemmän joulufiiliksiä lasten kanssa. Lahjojakin on kivempi ostaa ja antaa! Kun nyt vaan osaisi pitää järjen kädessä siinäkin, kun eipä tuo sittiäinen vielä niiden päälle ymmärrä ja tulee varmasti niitäkin jouluja, kun lahjojen määrää lasketaan. Eli nyt olisi vielä mahdollisuudet pysyä kohtuudessa - etenkin kun vietämme joulua koko perhe Helsingissä ja ne lahjat pitää sitten sieltä raahata kotiinkin...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itsekin ajattelen, että joulu alkaa varmaan tuntua taas Joululta, kun sitä odottaa ja viettää lapsiperheenä. Ensi vuonna mekin olemme sellainen, jos kaikki sujuu onnellisesti. :)

Tukholman tyttö kirjoitti...

Arkipurkka, kiva kun olet löytänyt tänne mun blogiini ja käynyt kommentoimassa. Joulu lasten kanssa on vaan tosiaan eri asia kuin ilman! Onnittelut ihanista vauvauutisista sinulle ja tsemppiä odotukseen!

Hanna Kopra kirjoitti...

Mulla taas on päin vastoin. Mä olen ihan niitissä kaiken perusrumbankin kanssa ettei joulun hulabaloo oikein jaksa innostaa… Ehkä ensi vuonna.

Tukholman tyttö kirjoitti...

Hna, niin sitä on eri fiilikset.. tai ehkä se jouluolo tulee teillekin kunhan se joulu oikeesti lähestyy :)