torstaina, marraskuuta 01, 2007

Isejä ja koomikkoja

Mamma oli eilen ulkona työkaverien kanssa katsomassa stand uppia ja oli niin täpinöissään kotiin tullessaan että nukkumisestahan ei sitten tullut mitään! Huhhuh. Kotirintamalla oli kaikki hyvin, pappa oli laittanut lapsen nukkumaan annettuaan ruokaa pullosta ja pienen kitinän jälkeen tyttö oli myös nukahtanut. Eli ei mitään syytä ollut huoleen ja uusiksikin uskaltaa ottaa. Mutta mammasta tuntui vähän kuin joku osa olisi kadoksissa kun se aina mukanaoleva ei yhtäkkiä ollutkaan mukana.

No, mammalla oli kuitenkin oikein mukavaa ja koomikoista erityisesti yksi oli oikein hyvä. Lavalla oli kaksi miestä ja yksi nainen. Eikä ollut eka kerta, kun miehet vaan olivat hauskempia. Mistä johtuu, että naisten on vaikeampi tehdä komiikkaa?

Oli mukavaa jutella muustakin kuin vaipoista ja imetyksestä. Mutta ei mulle silti tullut ikävä töihin. Kotiin tultua pyörin tuhnuttavan lapsen vieressä sängyssä ja kävin ylikierroksilla.

On se vaan muuten hyvä lähteä välillä pois jaloista ja jättää isä ja tytär keskenään. Saavat tutustua toisiinsa ja tehdä på pappas sätt. Ja on se vaan muuten kumma, että vaikka alussa (isyysloman aikana) jopa sattui niin että mamma kysyi papalta miten nyt tehdään? mitä tämä tarkoittaa?, niin nykyään on se mamman tapa se oikea tapa... ja tekisi niin mieli puuttua, että ei sitä vaippaa noin laiteta, ja tuo puku on ihan liian lyhythihainen tässä säässä, ja miksi te taas katsotte televisiota... hyvä, että välillä häipyy muualle niin että saavat tehdä juuri niin kuin tykkäävät.

Ei kommentteja: