tiistaina, marraskuuta 27, 2007

Pitkiä kävelylenkkejä

Uusia Tukholman maisemia. Tämä mamma oli oikein superlenkillä tänään Veran kanssa erinomaisen hyvin nukutun yön jälkeen!


Tämä talo löytyy Söderistä keskeltä Tukholmaa



Kummeksuttaa se, miten kaikki suomalaiset laivaturistit aina tunkee vaan vanhaan kaupunkiin sekä iänikuiselle Drottninggatanille. Mm. Söderissä olisi niin mahtavia paikkoja, maisemia, kahviloita, baareja, pikku putiikkeja, vanhoja taloja, ja vaikka mitä muuta. Olisin mennyt syömään Streetiin mutta sinne ei valitettavasti saa viedä vaunuja sisään. Ja kun Vera nukkuu vaunuissa, ei mielellään ala häiriköimään ja nostelemaan koppaa eestaas. Välillä tuntuu ettei ravintoloitsijoilla ole/ole ollut pieniä vauvoja, en minä ainakaan halua jättää nukkuvaa vauvaa oven ulkopuolelle vaunuihin?? Päädyin tylsähköön thai-ravintolaan, mutta korvasin sen sitten isolla lattella Gamla Stanin Tabac-kahvila-ravintolassa. Ah, mitä lattemammaelämää :D



Tämä oli joskus ihan viimeisin rajapyykki ennen landea, nykyään keskellä Söderiä




Montelius-vägen, maisemat vanhaan kaupunkiin ja yli Tukholman








Onko mieletön taivas vai mitä?





Mainio yksityiskohta, tämän talon ikkunoista kun tarkasti tiiraa, näkee valssia tanssivia ihmisiä. Mariahissenilla järjestetään senioritansseja tiistaisin!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt alkaa kyllä ylikauniit Söder-kuvat mennä piinauksen puolelle... ;) Tahtoo kans!

Tukholman tyttö kirjoitti...

Voi ei Tiitu, ei ollu tarkoitus kiusata :D Ei täällä ihan joka päivä näin hienot säät oo kyllä... mutta piinaukseenhan auttaa pieni Tukholman reissu/risteily! Sun täytynee varmaan odottaa kuitenkin hetki, eikös sun laskettu aika ole ihan kohta???