sunnuntaina, marraskuuta 25, 2007

Sunnuntaimietteitä

Uusi yö edessä. Kukannuppu ehdotti vauvan vieressä nukkumista. Tätä lienee syytä kokeilla, alkoivathan univaikeudet suurinpiirtein kun alettiin nukuttaa Veraa erillään. Voiko tosiaan olla, että tarvitsen lapseni unirievuksi?? Viime yönä nostin lapsen viereeni ja nukahdin, mutta ehkä olisin nukahtanut muutoinkin, olihan kello siinä vaiheessa taas jo puoli kaksi.

Tähän päivään jotain oikein erityistäkin - päästiin J:n kanssa elokuviin kun J:n isä ja hänen naisystävänsä ottivat Veran hoitoon pariksi tunniksi. Todella jännää ja hienoa! Äiti oli ihan täpinöissään ja elokuvateatterissa tarkistettiin moneen otteeseen, että eihän vaan ole soitettu eikä tekstattu eihän, ei ole, kai siellä on kaikki hyvin siis. Elokuvaksi valittiin Michael Clayton, jossa on edelleenkin aika ihana George Clooney, ja lajina draama/thrilleri. Oli oikein hyvä valinta. Ja kun haettiin tyttö hoidosta, kaikki olikin mennyt hyvin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti viime yö meni paremmin! Otitko pikkuisen unikaveriksi? ;-) Äärimmäisen kurja tilanne...osaisinpa auttaa.

Tukholman tyttö kirjoitti...

Orava, meni paremmin :D Ihan hurja juttu, enpä olisi uskonut että tosiaankin näin vakava riippuvuussuhde voi vauvaan syntyä...!