tiistaina, syyskuuta 27, 2011

Äitiysloman loppu häämöttää

Viimeinen äitiyslomaviikko alkoi eilen. Ensi maanantaina takaisin töihin, loppusyksyn 60% + 40%, kolme päivää töissä ja kaksi kotona per viikko. Mies sitten toisinpäin, 3 päivää kotona ja 2 töissä. Jännityksellä odotetaan miten tämä toimii. Joka tapauksessa ihan mukavaa mennä töihin varsinkin kun saa aloittaa näin kevytversiolla.

Vika äitiyslomaviikko vietetään pääasiassa Suomessa, takaisin Tukholmaan tullaan torstaina. Mies tuli jo sunnuntaina, joten nyt sitten ekaa kertaa edessä lento yksinään kahden tättähäärän kanssa... Toivottavasti Vera käyttäytyy reippaan isosiskon tavoin ja on enemmän avuksi kuin vaivaksi. Onneksi Vidar on sentään tervehtynyt että toivon mukaan ei tarvitse matkustaa sairaan lapsen kanssa.

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä. Voi kun suomessakin olisi Ruotsinmalli. Esikoisesta sain äitiyspäivärahat Ruotsista. Oli kivaa, kun pystyi itse päättämäänkuinka paljon nostaa äitiysrahaa ja millä prosentilla jatkossa tekee töitä.

Tukholman tyttö kirjoitti...

Niinpä! Mutta eipä taideta sitä Suomeen saada ihan lähitulevaisuudessa, kun maksaa mukamas liikaa... nythän vaan säästetään ja säästetään taas. Onneks olen täällä :)