lauantaina, syyskuuta 10, 2011

Elämme jännittäviä aikoja...

Ystävän suosituksesta päätimme ottaa härkää sarvista ja laittaa lapset ekaa kertaa samaan huoneeseen nukkumaan yöksi. Pinnis siirrettiin päivällä Veran huoneeseen ja huone jaettiin kaapilla kahteen vähän erilliseen osaan.

Vidar nukutettiin eka ja sitten Vera. Tällä hetkellä molemmat nukkuu.

Huhhuh, mitähän tästä tulee?! Ystävä siis tosiaan sanoi, että molemmat lapset heillä alkoivat nukkua paremmin kun nukkuivat samassa huoneessa. Heillä tämä siirto tapahtui jo nuoremman ollessa 8kk ja vanhemmat n 2½v, lapsilla on pienemmät ikäerot. Heillä myös pienempi joi paljon öisin, eikä silti häirinnyt isompaa.

Joten nyt siis kokeillaan. Raportoidaan sitten miten on mennyt :)

Tänään tavattiin myös ekaa kertaa potentiaalinen lastenhoitaja. Suomalainen tyttö, joka opiskelee Tukholman yliopistossa ja tienaa vähän ylimääräistä. Hän oli oikein mukavan, fiksun ja vastuuntuntoisen oloinen ja tuli Veran kanssa hyvin juttuun. Eka hoitokerta olisi noin viikon päästä, testikerta, jolloin mies on töissä ja itse ajattelin mennä jumppaan, ja katsotaan miten sillä aikaa sujuu... jännittävää!

3 kommenttia:

emmi kirjoitti...

Mistä löysitte tuon lastenhoitajan? Ollaan kanssa mietitty et pitää alkaa etsimään, kun ei noita auttavia sukulaisia oikein ole täällä ympärillä. Monilla kavereilla, jotka ennen ovat auttaneet on itsellään kaksi lasta ja kaksi lisää, voi olla vähän "jobbigt".

emmi kirjoitti...

Niin ja piti kommentoida, et toihan voi olla hyväkin juttu tuo samassa huoneessa nukkuminen. Aina kannattaa kokeilla :)

Tukholman tyttö kirjoitti...

Meillä sama juttu, ei juuri sukulaisia ole apuna täällä, ja Suomessahan meillä oli niin loistava tilanne ja apu aina lähellä, että tajusin heti ettei pärjätä täällä ihan täysin ilman... Tämä löytyi naapurien kautta (siellä myös äiti suomalainen), heillä käy myös suomalainen opiskelija. Nämä tytöt ovat siis kaverukset.

Siellä suomalaisten opiskelijoiden yhdistyksessä voisi olla muitakin kiinnostuneita. Ollaankin mietitty että miten saataisiin köyhät opiskelijat ja apua tarvitsevat suomalaiset äidit yhteen...

Tähän mennessä on mennyt suht hyvin! Vidar nukkuu hyvin, Veralla on vähän ongelmia, mutta ne ei kyllä johdu Vidarista :)