tiistaina, maaliskuuta 03, 2009

Testi 2

No näkyyhän sitä. Mä jo säikähdin, että nytkö se sitten tapahtui, parin vuoden kirjoitukset hävisivät tuhkana tuuleen. Mutta kas kummaa, etusivu ilmestyi kun kirjoitti uuden postauksen. Joku voisi viestittää, näkyykö muillekin?

Onko muuten teillä jotain varokeinoja tämmöisen varalta? Mitä jos koko systeemi kaatuisi ja blogi häviäisi?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

heh, ukkoni mun sanois että varmuuskopio, varmuuskopio. ;-)

Tukholman tyttö kirjoitti...

Hei anonymous, miten blogista otetaan varmuuskopio?? Onko tämä jotain yleistä tietoa vai olenko vain ääliö tietokonejutuissa (olen kyllä, tiedän :o)

TaiNa kirjoitti...

En tiedä onko bloggerilla joku systeemi millä saisi kopiot kätevästi kaikista teksteistä? Itse tallennan yleensä kerran viikossa kaikki tekstit, yhden kerrallaan. Kätevä vaihtoehto myös se, että otat kaikki tekstit näkyviin yhtä aikaa samalle sivulle blogiin ja tallennat sivun html-tiedostona. :)

Minä ihmettelin mitä on tapahtunut, kun vierailin täällä eilen, onneksi sait kaiken takaisin!

Anonyymi kirjoitti...

Eikös sieltä jostain asetuksista saa ladattua blogin xml-tiedoston..? Toimii varmuuskopiona, kun tallennat koneellesi. Se sisältää siis kaikki artikkelit ja myöskin kommentit - ei mitään järkeä niitä yksitellen alkaa tallentamaan (tai html-tiedostona..).

Kätevä ominaisuus silloinkin, jos haluaisi siirtää bloginsa toiseen paikkaan (esim. livejournaliin tai wordpressiin). Kaikki tekstit saa siirrettyä nätisti vain tuomalla sen ko. tiedoston uuteen paikkaan.

Itse pidän tosiaan blogia WP:ssä, niin en tiedä, mistä kyseinen ominaisuus blogspotista löytyy. (Vie/Export/tms. kuitenkin)

Tukholman tyttö kirjoitti...

Hei oceansoul, kävin tsekkailemassa enkä kyllä löytänyt.. kun tuota mäkin olen miettinyt, että kokonaisuutena kun saisi blogin tallennettua mutten ole vielä keinoa keksinyt! Mutta täytyyhän blogspotissakin vastaava mahdollisuus olla?!?