keskiviikkona, maaliskuuta 18, 2009

Ihana kunnianosoitus sairaspedille

Meillä sairastetaan nyt koko ajan. Tää on ihan tosi kurjaa. Vera oli kipeänä ja kotona alkuviikosta, päiväkodissa eilen ja tänään mutta nyt taas kipeä. Hirveä köhä ja kuumetta. Mulla puolestani on kamala flunssa, mutta töissä ollut tapahtumia ja niin paljon hommaa ettei edes sairastaa kerkeä. Onneksi sentään sain duunin iltamenon delegoitua muille. Miten muuten onkin niin vaikeaa delegoida töitä, jotka kuuluvat omalle tontille? Jos joskus päätyy/pääsee esimieheksi (miksi se on muuten esimies? mikä sukupuolittunut sana!) niin tässä on opettelemista... nytkin tuli huono omatunto, vaikka tiedän, että pärjäävät oikein hyvin. Oikea duktig kvinna -oireyhtymä

Oi, mä sain tällaisen! Ihana yllätys, kiitos TaiNa! Feminismi-keskustelun ja kaikenlaisten kurjien kommenttien tiimellyksessä meinas jo vähän alkaa kyllästyttämään, mutta onneksi täällä käy ihania lukijoita ja taas jaksaa :)




Minä haluan puolestani antaa kunnianosoituksen seuraaville blogeille:

Ja bonuksena ihanan ystäväni blogi

1 kommentti:

TaiNa kirjoitti...

Kiva että yllätyit iloisesti! :) tykkään lukea sinun juttuja, itse en oikein jaksa kirjoittaa mitään päivän polttavista asioista, mutta niistä on mukava lukea! :)

Hmm.. miltä kuulostaisi sähkönainen, putkinainen, esinainen... hahaa :) Tykkään siitä uudesta mainoksesta, jossa miehet ja naiset juoksee kilpaa, auton ikkunassa lukee "Go men" ja nainen käy lisäämässä siihen eteen "WOmen". ;) Miehet ei olisi mitään ilman meitä. =)