maanantaina, maaliskuuta 16, 2009

Ruokavalio

Meillä on syöty tänään sinihomejuustoa. Ihan vähän vaan mutta silti. Enemmänkin olisi tosiaan mennyt. Siis voiko puolitoistavuotias tykätä homejuustosta? No kyllä näköjään! Onkohan se edes sallittujen ruokien listalla... me on kyllä annettu melkein kaikkea. Suurta herkkua on myös mäti ja graavilohi. Aika huisia.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huh.

Meidän puolitoistavuotias tykkää oliiveista (vain vihreistä) ja pippuripaprikoista....

Terveiset lumisesta Espoosta!

TaiNa kirjoitti...

Meidän tyttöjen herkkua ovat olleet jo pienenä fetajuusto ja suolakurkut! :D

Sinulle on kunniaa blogissani, käy hakemassa pois; http://rapakon-takana.blogspot.com/2009/03/kultaa-ja-kunniaa.html

Mimmu kirjoitti...

Kiva kuulla että muidenkin lapsilla on mielenkiintoisia ruokamieltymyksiä:) Me ei olla vielä kovin erikoisia annettu maistaa, mutta raakasipuli ja sitruuna ovat ainakin herkkua. Ja me kun pelättiin että miten käy kun itse tykätään sipulista kovasti ja yleensä lapset ei siitä välitä yhtään.

Tukholman tyttö kirjoitti...

Anna, hei! Kiitso terveisistä! Oliiveista olen kuullu aiemminkin, miten onkin että suolaiset jutut maistuvat? Pitäisi noita kokeilla meilläkin.

TaiNa, suolaisia ruokia siis teilläkin! Jotenkin sitä luulee, että lapset tykkää makeasta, mutta niillähän on ihan vastaava maku kun aikuisilla - sipsit maistuu jo vuoden vanhana??!

Kiitos kunnianosoituksesta, ihanaa!

Mimmu,ne sipulin inhoamiset tulee varmaan myöhemmin? Eikös kaikki lapset jossain vaiheessa kaivele lihapullista sipulit pois (jos lihapulliin on sellaisia laitettu)...