maanantaina, maaliskuuta 09, 2009

Hämmennystä

Täällä on onneksi vihdoin palattu suht normaaliin. Tänään on oltu päiväkodissa ja töissä eikä flunssaakaan eikä yskää enää juuri ole havaittavissa.

Tänään päiväkodista Veraa hakiessa uusi päivkodin työntekijä kysyi "Oletkos sinä Veran äidin sisko?". Öööö... olenkohan ollut hiukka vähänlaisesti hakemassa ja viemässä...! Hieman hämmennyin - ja niin todella hämmentyi ja nolostui myös päiväkodin uusi hoitaja, kun sanoin että ei kun äiti! Ensin tuli huono omatunto. Mutta sitten totesin itselleni, että hyvähän se on kun isä hoitaa. Kerrankin näin päin! Jos isältä kysyttäisiin moista, ei olisi kummaa lainkaan.

2 kommenttia:

Reetta kirjoitti...

Aika hassu tapaus tuo päiväkoti juttu. Mut eipä tuo vaarallista ole. Ja todella hienoa että isä hoitaa myös lapsen kuljetuksia päiväkotiin :)

Tukholman tyttö kirjoitti...

Elli, eikö vaan... mua kyllä nauratti. Se oli niin hämmentynyt se tyttökin. Oli varmaan alitajuisesti kuvitellut, että tietenkin on tavannut äidin jo. Kun oletusarvoisesti äiti on se, joka on aktiivinen. Mutta oli se silti kyllä ihan pähkähullu kommentti.

Meillä tosiaankin isä hoitaa, pääasiassa. Ihanaa, että onnistuu näin. Sitäpaitsi munkin vuoroni varmasti vielä tulee...