perjantaina, maaliskuuta 27, 2009

Terveydenhuolto, osa sata ja kymmenen

Päätin sitten vaihtaa lääkärikeskusta. Epätoivoissani surffailin tiistaina lähistön tarjontaa ja löysin lääkärikeskuksen, joka ainakin www-sivuillaan vakuuttaa, että aina saa ajan ja löytyy tilaa. Niinpä siis soitin sinne ja totta tosiaan, sain ajan puolen tunnin päähän siitä. Lääkäri oli edellisessä paikassa tosin mukavampi, mutta eipä siitä ollut juuri iloa, kun sille ei koskaan saanut aikaa... Tänään on sitten tarkistuskäynti uudessa paikassa, edelleen vaan tauti jatkuu tosin.

2 kommenttia:

-lea kirjoitti...

Loppujen lopuksi tilanteen tullen sillä ei ole kauheasti väliä, onko lääkäri mukava, kunhan vain saa asiantuntevaa apua ongelmaan.

Varmaan hyvä ratkaisu tuo lääkärin vaihto, eihän tämä kotilääkärisysteemi toimi, jos ihmiset eivät vaihda lääkäriä silloin kun ovat tyytymättömiä.

Paranemisia!

Tukholman tyttö kirjoitti...

Niinpä! Ei paljon lohduta supermukavakaan lääkäri, jos sille ei koskaan saa aikaa! Aikamoisen kauan mullakin meni ennen kuin tähän ryhdyin, muutamat kerrat olen asiaa täällä valittanut ennen kuin sain aikaiseksi... mutta parempi myöhään kuin milloinkaan, tässäkin tapauksessa!

Kiitos, vähän on itse asiassa ollut parempi olo tänään. Nyt on sitten mies kipeänä...