keskiviikkona, toukokuuta 30, 2007

Kesäkuun ahdistus

Mitäköhän ensi kuusta oikein tulee. Alkaa jo vähän hirvittää, kun tajusin miten paljon ohjelmaa olen onnistunut tunkemaan kesäkuulle.

Keittiöremontti alkaa maanantaina. Silloin pitää olla kaikki keittiökamat laatikoissa pois remonttimiesten tieltä, jotka repii auki keittiön katosta lattiaan. Tulevat kuulemma klo 7-7.30 aamulla seuraavan 2-3 viikon ajan!! Argh. Aamuväsynyt ihminen kiroilee.

Ensi viikonloppuna tulee kaveri n 3 v poikansa kanssa kylään. Viikonloppu suunniteltu täyteen ohjelmaa. Samalla pitäisi pakata keittiö laatikoihin. Perjantaina olisi taloyhtiön yhtiökokous ja puutarhakemut, mutta ne joudun nyt skippaamaan. J saa edustaa. Ensi viikolla on raskausjoogaa, synnytysvalmennusta torstaina ja sunnuntaina, kaverin lapsen ristiäiset, parit tapaamiset ja töitäkin pitäisi keretä tehdä. Ja sitä seuraavanakin viikonloppuna tulee kavereita kylään, mikä on siis tosi kivaa mutta ehkä vähän mietityttää itse asiassa just tässä vaiheessa elämää kun eletään keittiöremontin keskellä ja vauvantarvikkeitakin pitäis alkaa hankkia... Vauvanvaunut saatiin onneksi tilattua, J on itse asiassa ollut tosi ihana ja aikaansaapa kun mä olen vaan hurvitellut ulkomailla. Vaunut tulee juhannusviikolla.

Ja nyt kai pitäisi olla se aika, kun olisi syytä alkaa ottaa iisisti???

Ainakin barnmorska oli tänään iloinen & rauhallinen ja totesi että kaikki näyttää olevan oikein hyvin. Seuraava aika kahden viikon päästä. Nyt on täälläkin päästy vauhtiin neuvolakäynneissä. Vauva tunkee ja punkee mahassa. Uusi sana sammandragning eli supistus pääsee mun sanakirjaan. Ruotsintaitokin kehittyy kun kaiken maailman outoja sanoja pääsee/joutuu oppimaan.

Ei kommentteja: