tiistaina, toukokuuta 22, 2007

Madrid

Madridissa, pääsin perille. Mutta olihan päivä! Lentokenttävirkailija kysyi kuin kysyikin todistusta, onneksi siis oli se hankittuna! Todellakin viime hetkellä... Naikkonen katsoi vielä asiakseen kommentoida, että uskallat sitten vielä matkustaa, että hänellä on kaksi lasta ettei hän kyllä olisi enää myöhäisessä raskauden vaiheessa plaaplaaplaa, että se on niin epämukavaa matkustaa raskaana. Mitäs siihen sitten sanomaan? Juu, viikonloppuna meni ihan hyvin, juu, neuvolan täti sanoi että on ihan ok. Ei kai se nyt vaarallista voi olla, jos kerta lääkäri ja kätilö sanovat että ok??? Kaikilla sitä tuntuu olevan oikeus tykätä mitä lystäävät.

Vähän sitten kyllä hermostutti niiden kommenttien jälkeen kuitenkin. Tosi rasittavaa! Sattumalta osuin koneessa istumaan hyvin puheliaan suomen sukuisen Annikan viereen, joka osoittautui sairaanhoitajaksi ja totesi, että kyllä hän selviää jos synnytys alkaa - vaikka onkin lomalla. Hassua miten se sitten rauhoitti itse asiassa...

Mutta vieläkin vaan kummaksun, että SAS:n lennolla sunnuntaina kukaan ei kysynyt tai kommentoinut mitään. Mistä ne saattoivat tietää, etten olisi jo 36 viikolla siätpaitsi? Ja nyt sitten tuommoinen besserwisser ja tosi tarkkaa. Toivottavasti päästävät mut täältä myös kotiin... Aikamaista hulabaloota piti vauveli vatsassa matkan ajan, lupasin sille että tämä on nyt vika matka.

Madridissa sataa ja ukostaa, kurjaa.

Ei kommentteja: