tiistaina, toukokuuta 29, 2007

Back in town

Matka ohi. Loppuaika meni onneksi aika rennosti, ilman suurempaa stressiä, syödessä, puistossa loikoillessa ja kaupungilla kävellessä. Torstaina en jaksanutkaan enää osallistua työpaikan iltaohjelmaan. Lauantaina jopa paistoi vähän aurinko ja sunnuntaina onnistuin vieläpä vähän polttamaan itseni. Ei todellakaan ollut tarkoitus, miten sitä aina unohtaakin että aurinkorasva on oikeasti ihan must vaikka vain istuisi puoli tuntia kahvilan terassilla auringossa... Eilen päästiin jopa Reina Sofian museoon , jossa käveltiin melkein pari tuntia. Sen jälkeen olinkin aika poikki.

Tänään ei taas lentokentällä kysellyt kukaan mitään, ei tarvittu todistuksia eikä mitään. Aika random touhua siis heidän raskauden tarkkailunsa.

Illalla olin vielä joogassa. Siellä puhuttiin paljon synnyttämisestä. Synnytysvalmennuskurssilta oli soitettu, että joudutaan varaamaan uusi aika. Ei ollut tarpeeksi ilmoittautuneita. Kesäkuussa on niin paljon ohjelmaa ja vieraita tulossa kylään, ettei oikein mikään aika tunnu sopivan meille. Vauva on tänään potkinut niin, että pystyy erottamaan ulospäin kunnon potkut eikä vaan muljahtelua. Ihan mieleöntä. 32 viikko jo menossa, enää 2 kk jäljellä... nivelissä vai mitä taitoskohtia ovatkaan, painaa ja sattuu aikalailla. Huomenna on neuvola.

Ei kommentteja: