maanantaina, toukokuuta 07, 2007

Elonmerkkejä äidissä ja vauvassa

Tänään olin sitten töissä kuin nukkuneen rukous. Onneksi työaika joustaa, ettei tarvitse olla pilkulleen johonkin tiettyyn aikaan paikalla. Nukuinkin sitten pikkaisen pitempään aamusta. Tänään on kyllä suunnitelmissa mennä aikaisin petiin, jos huomenna olisi vähän pirteämpi. Kun on se mammajoogakin, muuten pian nukahdan sinne!

Viikonloppuna vauveliini oli kovin hiljainen niin, että melkein huolestuin. Tänään onkin sitten meuhkattu senkin edestä. Yleensä yleinen älämölö alkaa vasta iltasella, mutta tänään tyyppi pisti polkaksi jo keskellä työpäivää. Eipähän ole huolestuttanut enää. Perjantaina onkin neljäs barnmorska eli neuvola-aika. Pitäisi muistaa kysyä niistä perhe/synnytysvalmennus-kursseista, jos sellaisia olisi jossain vaiheessa luvassa. Hna :lta tuli kävelyn lisäksi vinkki helppoon synnytykseen: kyykistely. Viimeiselle 3 kuukaudelle on luvassa siis kävelyä, kyykistelyä ja raskausjoogaa!

Olen aina ollut ihan pikkuisen euroviisufani, ainakin salaa, ja nyt kun kisat pidetään omalla maalla (vaikken itse siellä olekaan) on pakko sallia itselle hiukan euroviisuhulinaa. Ruotsissa schlagerin (=euroviisut) diggaaminen on aina ollut hyväksytympää kuin Suomessa ja täällä kisoihin suhtaudutaankin suurella vakavuudella ja hartaudella. Hommahan on iso biznez ja Ruotsi on tietty menestynytkin historiallisesti sen verran hyvin, että sallittakoon tämä vakavuus heille. Mutta ihan huippua kun Suomi on nyt ihan hurahtanut viisuihin!

Me siis kuitenkin on päätetty pitää meillä Euroviisu-kekkerit lauantai-iltana. Ollaan kutsuttu vajaa 10 tyyppiä katsomaan kemuja meille, sekä suomalaisia että ruotsalaisia. Tästä tulee mahti Suomi-Ruotsi maaottelu :) Tehdään jotain pientä syötävää ja muut saa lipittää viiniä ja minä mehua. Kehitellään vielä kilpailusääntöjä, jotka tulee olemaan äärimmäisen monimutkaiset... Viikon aikana meinaan olla Helsingin euroviisuhulinassa mukana Elinan blogin kautta.

Ei kommentteja: