tiistaina, toukokuuta 20, 2008

Kuulumisia

Viime viikolla eleltiin todella luksuselämää nukkuen aamuisin seitsemään, kerran jopa puoli kahdeksaan asti. Kuvittelin tämän johtuvan Espanjan aamupimeydestä, ennen seiskaa kun ei näy valonsädettäkään ja siihen lisäksi vielä pimennysverhot pitävät valon visusti ulkopuolella. Mutta eilen ja tänään onkin sitten palattu normaaliin ja herätys on ollut taas kuuden aikaan. Siinäpä tulee sitten esiin aamupimeyden negatiivinen puoli - on kuin olisi palattu Ruotsin maaliskuulle kun aamukuudelta ei näe nenäänsä pidemmälle...

Tänään lähdetään yhden yön reissuun Jerez de la Fronteraan. Jännittää, miten matka ja yö tällä kertaa sujuvat. Onnistuuko illalla ulkona syöminen vai ei, Vera kun pitäisi nukuttaa rattaisiin... entä miten uni tulee yöllä hotellin vauvansängyssä? No, vierihoito jatkuu joten jos uni ei maita vauvasängyssä niin äidin vieressähän on aina tilaa :)

Säät ovat suosineet meitä ja erityisesti se ilahduttaa kun pohjolassa on ollut varsin kurjaa viime viikon. Muutoin täällä on tullut vähän tekemisen puutetta, kun J on tehnyt töitä ja me Veran kanssa on yritetty viihdyttää itseämme. Niitä normaaleja viikkomenoja kun ei tietenkään täällä ole, ja kaveritkin jotka täällä ovat olleet samaan aikaan, ovat raukat sairastuneet.

Lisäksi on pakko valittaa, muutamia päiviä eri kaupungeissa ja kauppakeskuksissa pyörineenä - missään ei ole vauvan hoitopöytiä. Ei siis edes massiivisessa La Cañadan ostoskeskuksessa, jossa kauppoja riittää silmän kantamattomiin ja lapsia vilisee silmissä. Missä nämä vaihtavat vauvojensa vaipat? Ilmassa? Vaunuissa? Autossa? Vai eivätkö vaihda edes? Karmeaa taiteilla jollain pikkuruisella pöydällä vessan kulmassa tai puiston kivipenkillä. Ärsyttää!!!

Ei kommentteja: