torstaina, toukokuuta 29, 2008

Päiväkotiuutisia

Tänään varmistui, että saamme päiväkotipaikan suomalaisesta Kaksi Kieltä-päiväkodista! Huraa! Hieman mutkiakin tässä matkassa oli; soittivat sieltä eilen ja tarjosivat paikkaa elokuusta lähtien. Minähän ilostuin ja kauhistuin samanaikaisesti - olimme nimittäin varsinaisesti hakeneet paikkaa alkaen tammikuusta. Hui, ajattelin, eihän me vielä elokuussa voida viedä Veraa tarhaan... sitäpaitsi olenhan silloin vielä kokopäiväisesti äitiyslomalla (eikä todellakaan ole vielä silloin kiire töihin, kun syyskuussakin hyvin vielä kerkiää sateiden saavuttua ;)

Mutta sitten mukavan päiväkotitädin kanssa juteltuani löysimme onneksi kompromissin, eli Vera aloittaa todennäköisesti tutustumisen päiväkotielämään syyskuun lopussa, menee osa-aikaisesti hoitoon lokakuusta joulukuuhun ja kokopäiväisesti sitten ensi vuoden alusta. Tämä sopii hyvin myös J:lle, joka on siis syksyllä osa-aikaisesti isyylomalla. Minä puolestani aion tehdä 80% työviikkoa. Jo nyt mietityttää, millaisia palasia näistä kursitaan kokoon, että saadaan 40 tunnin järkevä kokonaisuus..?

Hurjaa! Nyt siis oikeasti pikku tyttömme on menossa päiväkotiin. Vasta syksyllä, kyllä niin, mutta kyllä tuo asia kummasti konkretisoitui paikan varmistumisen myötä. Mutta hurjan kivaa, että saimme paikan päiväkotiin, minne ensisijaisesti myös halusimme!

2 kommenttia:

Hanna Kopra kirjoitti...

Onneksi olkoon teillekin! Ja joo, tuttu tunne. Ihan huimaa päässä, kun ajattelee asiaa.

Tukholman tyttö kirjoitti...

Kiitos Hna! Niin ne tosiaan kasvaa...