sunnuntaina, toukokuuta 11, 2008

Hyvää äitienpäivää

Ruotsissa ei vietetty tänään äitienpäivää, vaan vasta kahden viikon päästä. Meidän äitienpäivän viettokin oli aikamoisen pienimuotoista, aamiaisen sain sentään aamulla sänkyyn. En oikein malttaisi odottaa niitä äitienpäiviä, kun saa itse tehdyn kortin pienistä kätösistä... Mutta tämäkin kelpaa, tyttären hymy pinnasängyn reunan yli klo 5.30 aamulla :)

Tänään havaittiin lisäksi hammas ylhäällä ikenessä. Kolmas hammas siis on tuloillaan, voi ihku.

Huomenna lähdetään Espanjaan ja tänä iltana on ollut kerrassaan hysteerinen pakkaus päällä. Me kun aina ollaan viime tipassa. Kone lähtee yhdentoista aikaan, joten aamulla kerkeää vielä viimeiset - meillä tosiaan herätään nykyään klo 5.30. Mulle osuu huomiseksi tosin aamun univuoro, eli saanen nukkua ehkä jopa seiskaan asti.

Toivottavasti teillä kaikille niin ensikertalaisilla kuin kokeneillakin äideillä on ollut ihana äitienpäivä!

3 kommenttia:

Elli kirjoitti...

kiitoksia!! ja samoin!!
piti jo eilen käydä täällä kurkkimassa ja toivottelemassa äitienpäivät, mutta olikin vähän kiirusta eilen, käytiin shoppailemassa (olkkarissa on viimeinkin lamppu...) ja sitten tuli miehen kaveri norjasta yöksi, niin piti vähän paniikki-siivoilla..

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää matkaa :) Minä pakkaan reissuille aina viikkoa aikasemmin, saa nähdä tuleeko muutosta asiaan kun pikkuinen syntyy :)

Tukholman tyttö kirjoitti...

Elli, kiitos! Toivottavasti teillä oli myös mukava kaverivierailu!

Winda, kiitos matkatoivotuksista, kivasti on mennyt :) Periaatteessa vauvan kanssa pitäisi olla enemmän ajoissa kuin aiemmin itsekseen, mutta eipä meillä... hyvin on kuitenkin tullut kaikki tarvittava mukaan ja loput sitten hankittu paikan päällä!