maanantaina, toukokuuta 05, 2008

Vaatteista ja shoppailusta

Olin muuten huhtikuun vauvanvaateostolakossa. Siis aivan käsittämättömän vaikeaa - ja järkyttävää todeta, että se oli niin vaikeaa! Itse en mielestäni edes ole ollut mikään hurja törsäri, mutta koska en ole juurikaan harrastanut tähän mennessä kirppareita, on noihin ihanuuksiin kuitenkin uponnut kuukausittain jokunen kruunu.

Eli päätimme yhteistuumin, että koska Vera ei juuri tarvinnut uusia vaatteita, niitä ei kuukauteen myös hankittaisi. Huhhuh täytyy sanoa. En ollut käsittänytkään, miten sitä on todellakin ehdollistunut shoppailuun... selvisin kuin selvisinkin kunnialla, mutta vain koska siirsin kaiken shoppailutarmoni omien vaatteiden hankintaan. Siinä mielessä hyvä, etten aikoihin ollutkaan ostanut itselleni paljon mitään, ja kesävaatteita oli ihan mukavaa saada. Tosin tuli sitten ostettua vähän muutakin kuin kesävaatteita... Mutta tässä nyt siis omaa vaatesatoani huhtikuulta - ja se ei siis ole vähäistä.



Uusi mekko Sistersiltä:

Kahdet kesähousut French Connection:

Ja sandaalit, mitkä myös aiemmissa kuvissa, Skofabriken:

Lisäksi kassiin vilahti mm uudet farkut Frech Connectionilta (niiden housut sopii mulle), paita Filippa K:lta, pari paitaa Kookailta. Ja pisteenä iin päälle, Calvin Kleinin bikinit. Joo, ne ostettiin säästöillä, ei Ruotsissakaan sentään niin hyvä äitiysraha ole ;)

Toukokuussa saan taas ostaa vauvanvaatteita... Pakkokin on meinaan saada Veralle lyhythihaisia kesäpaitoja. Se(kin) hyvä puoli tästä ostoboikotista oli, että löysin second hand -kaupat, joissa lastenvaatteista ei tarvitse maksaa ollenkaan samoja summia ja voi toteuttaa tätä ostoshysteeristä luonteenpiirrettä hiukan luontoa säästävämmällä tavalla.

2 kommenttia:

Elli kirjoitti...

ooh! ite käväsin stadissa ja oli miehen visa gold mukana :D petollista.. todella petollista...

Tukholman tyttö kirjoitti...

Eikö... mutta myös niin ihanaa!!!