keskiviikkona, huhtikuuta 23, 2008

Liikuntaa

Meillä mennään nykyään aika vauhdilla. Ryömimällä lähinnä, konttausasennossa huojutaan. Ja käveleminen tuen varassa on ihan parasta.



Sitten välillä huilataan, sillee vähän blasé...


..ja sitten taas mennään.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hihi, onpa ihana tuo huili kuva! Neito vähän chillailee :D

Anonyymi kirjoitti...

Oi, näyttää niin kovin tutulta :D
Ihania kuvia!

Noustaanko teilläkin jo tuen avulla itse seisomaan?

Mä olen keksinyt viimeinkin kokolattiamatosta hyvän puolen. Se oikeasti pehmentää mukkelismakkelis menevän lapsen pään kolauksia.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, laitoin sulle meiliä!

Anonyymi kirjoitti...

Olen jo pitkään lukenut blogiasi, kuitenkin nyt vasta ekaa kommenttiani kirjoitan. No, parempi myöhään kun ei milloinkaan:)

Keskimmäinen kuva, missä Vera lököilee kylkiasennossa, tuo mieleeni oman tyttöni saman ikäisenä. Hän oli alati tuossa asennossa. Se oli jotenkin aivan mainion näköistä ja käytimmekin siitä nimeä divaani-asento:))

Tukholman tyttö kirjoitti...

Elina, eikö olekin! Ihan superhauskaa seurailla kun neiti aina välillä menossaan pysähtyy ja ottaa noja-asennon ja tsekkailee tilanteen :)

Koo, ei ihan vielä nousta, mutta seistään tomerasti nojaa vasten ja se on niiiiiiin kivaa! Matto on tosiaan tosi hyvä. Meidän melkein koko kämpässä olevat ihanat - ja narisevat - vanhat lautalattiat taas ei niin käytännölliset lapsen kanssa (näissä kuvissa siis uudempi lattia)...

Kukannuppu, vastasinkin jo, toivottavasti sait multa postia. Harmittaa ihan vietävästi!!!

Limppu,kivaa kun kävit kommentoimassa! Vera on kanssa tosi usein tuossa asennossa, mun pitäisi varmaan Elinan sanoin nimetä se "chillailu-asennoksi" :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsi, kun Vera kasvaa nopeasti ja oppii kaikkea uutta... Tuntuu ihan kuin aika humisisi eteenpäin tosi nopeasti... Meilläkin puuttuu vaan pari kuukautta laskettuun aikaan. Ja teillä kontataan.

Mä luin sun blogia (jos muistat) niiltä ajoilta kun Vera syntyi ja mulla oli vasta vauvakuume.

Hurjaa... :)

Anonyymi kirjoitti...

Jotkut kuulemma ostaa koiran sillä silmällä, että turkin väri sointuu sisustukseen. Teillä näyttää lapsen vaatteet natsaavan muihin sisustusvalintoihin... ;) Ihania kuvia, oma vauvakuume kasvaa vaan. Olen jonkin aikaa seuraillut blogiasia.

Tukholman tyttö kirjoitti...

Ratón, niin ei sitä jotenkin itsekään osaa käsittää. Toisaalta sitten taas tuntuu että ajasta ennen Veraa on ikuisuus... onko sellaista ollutkaan ;)

Muistan kyllä että olet käynyt täällä lukemassa ja kommentoimassa jo pitkään! Ja nyt teilläkin la lähenee... Jännää! Huomasin myös että olet aloittanut oman blogin. Kivaa! olen siellä käynyt jo pari kertaa mutten vielä ole saanut jätettyä kommenttia.

Pilami, osuipas tosiaan värit kohdalleen noissa kuvissa :) Uusissakin kuvissa taitaa lattian sävy sointua sukkahousuihin... Kiva kun kävit kommentoimassa ja mukavaa että luet blogiani!